Zdravje > Aktualno
204 ogledov

"Draga rešitelja, radi bi vaju spoznali in vas objeli v zahvalo."

rešilec Saša Despot
Žena išče zakonca, rešitelja, ki sta na cesti v Mariboru rešila življenje njenemu možu.

"Mojemu možu je 19.1.2017, v avtomobilu, Fiat Brava zastalo srce," je na facebook strani zapisala Miljenka, ki je opisala, kaj se je tistega dne dogajalo v Mariboru, na Ptujski cesti.

Le njima gre zahvala, da je preživel

"Moj mož je za volanom nemočen, brez zavesti, z odpovedjo srca, bil prepuščen na milost mimoidočih in njihovo pomoč. Nujno je potreboval pomoč oživljanja. Devet voznikov je s svojimi avtomobili peljalo mimo avtomobila mojega moža. V desetem avtomobilu po vrsti sta se peljala zakonca. Sočutna človeka. Takoj sta ustavila. Iz avta sta izvlekla mojega moža in takoj pričela z oživljanjem. Obvestila Službo prve pomoči (reševalce) in policijo. Le njima gre zahvala, da je moj mož preživel. Postopala sta hitro in strokovno," je zapisala hvaležna Mariborčanka, ki bi zakonca rada spoznala.

Spoštovali bomo vašo odločitev

"Draga rešitelja, radi bi vaju spoznali in vas objeli v zahvalo. To si želi tudi moj mož Severin," je dodala in ob tem pojasnila, da je njen mož sicer še vedno v bolnišnici, vendar mu je občutno bolje: "Spoštovali bomo vajino odločitev. V kolikor želite kontakt z nami, obrnite se na vodjo UKC Maribor," je zapisala Miljenka.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2