Zdravje > Aktualno
61 ogledov

Medex tudi dobrodelno

apisirup Medex
Pionir razvoja izdelkov na osnovi čebeljih pridelkov, ki jih poznamo v vseh slovenskih domovih, praznuje 60 let. Kupcem ob jubileju podarjajo 60 odstotkov večje pakiranje svojih najbolj prodajanih izdelkov.

Medex, ki te dni praznuje 60 let delovanja, se ob jubileju  kupcem zahvaljuje s 60 odstotki več vsebine izbranih izdelkov. Izdelki Propolis kapljice, Gelée royale super ter Žajbelj in islandski lišaj so tako na voljo v 60 odstotkov večjem pakiranju, njihova cena pa ostaja nespremenjena. Izdelki so na voljo v vseh bolje založenih prodajalnah, drogerijah, lekarnah in specializiranih prodajalnah, v trgovini Medex na Miklošičevi ulici v Ljubljani in spletni trgovini na www.medex.si.

Donirali šest tisoč evrov

Medex je ob obletnici doniral še šest tisoč evrov. Pet tisoč evrov je doniral Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje tisoč evrov pa Osnovni šoli Rogatec. 

Medex svoje izdelke izvaža na več kot 20 trgov po Evropi in svetu in na leto ustvari dobrih deset milijonov evrov prihodkov. Je eden vodilnih evropskih proizvajalcev medu, izdelkov na osnovi čebeljih pridelkov (apiterapija) ter drugih naravnih prehranskih dopolnil. Letno ustvari dobrih deset milijonov evrov prihodkov. 60 odstotkov proizvodnje so prehranska dopolnila.

Izdelki Medexa so eni najbolj prepoznanih izdelkov v Sloveniji, že vsa leta jih zaznamuje medena barva in čebelica, ki jo je ustvaril Miki Muster. Pri delu sodelujejo s prek 2000 slovenskimi čebelarji ter skrbijo, da čebelji darovi v domove pridejo naravni, kakovostni in varni ter v skladu z potrebami, starostjo in življenjskim stilom ljudi. Izdelki Apikompleks, Apisirup in Propolis so v svoji originalni recepturi na voljo še danes. 

Podjetje je pred 60 leti nastalo iz gospodarskega dela tedanje zveza čebelarskih društev, njegov prvi direktor pa je bil Miran Goslar. Sedanja direktorica podjetja Aleša Kandus je vodenje Medexa iz rok svojega očeta Aleša Mižigoja prevzela leta 2001.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.