Zdravje > Aktualno
107 ogledov

Melania Trump: To razkriva njena pisava

melania Reševalni pas/Twitter
Vztrajna in prisebna prva dama.

Grafologinja Sheila Kurtz, ki preučuje pisavo ameriškega predsednika Donalda Trumpa, po novem analizira tudi osebnostne lastnosti njegove žene. Tokrat je pod drobnogled vzela sporočilo, ki ga je Melania zapisala med obiskom otroške bolnišnice v Rimu: 

"Lepo vas je bilo obiskati! Ostanite močni in pozitivni! Z ljubeznijo, Melania Trump," se glasi sporočilo z dodanima rožico in srčkom.

Melania Trump, pisava | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Rada "pri stvari"

Pisava je zavita, z dobro vidnimi kljukicami in natačnimi pikami, kar razkriva vztrajnost in željo po prisebnosti -"biti pri stvari," je dejala grafologinja Sheila Kurtz, ki je pred tem opazila podobnost med podpisom Melanie in njenega moža Donalda.

Kljukice na črkah kažejo na vztrajnost; Melania vztraja pri tem, da nekaj dobi, pomembne pa so ji tako materialne kot nematerialne dobrine, je dodala.  

Sporočilo in pisava sta zelo natančna, enako velja za pike na koncu stavka. To pomeni, da prva dama rada prisluhne ljudem in je pri tem neposredna. Natančna pisava  kaže tudi na zvestobo in veliko mero samokontrole, tudi pri stvareh, ki ji niso po godu.

Podpis, poln samokontrole

Kar se podpisa tiče, grafologinja pravi, da je le ta stiliziran, praktičen, skratka kot nekakšen logotip, podobem moževemu podpisu, kar pomeni, da je vadila na podpisu. Sicer njen podpis, ki je sicer precej manjši od moževega, prav tako odraža samokontrolo.  Melania je precej intuitivna, vendar tej svoji intuiciji ne zaupa in jo zelo redko uporabi, je za Daily Mail dejala Sheila Kurtz. 

Po obisku dečku našli srce

V zvezi z obiskom prve dame iz pediatične klinike prihaja še ena zanimiva in predvsem dobra novica. Deček, ki ga je spoznala pri tem, je namreč nujno potreboval novo srce in ga tudi dobil.

Tri ure po obisku so namreč našli primernega darovalca. Fotografijo z dečkom, ki ga drži za roko, je na Twitterju objavila tudi prva doma.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.