Zdravje > Aktualno
210 ogledov

"Misionarc" ni najbolj priljubljen

Seks Profimedias
Slovenke in Slovenci so nedolžnost izgubili pri 19-ih letih, v povprečju seksajo med dva do trikrat na teden, fantazirajo o seksu na javnem mestu, moški o Tanji Žagar, lepi postavi in zadnjici, ženske o Sebastianu Cavazzi ter moškem s smislom za humor in visokim IQ.


"Slovenci najraje jahamo, med našimi porednimi fantazijami pa je seks na javnem mestu,"
v raziskavi o spolnih navadah Slovencev in Slovenk letos ugotavlja slovenski erotični portal urgenca.com. 

Ugotavlja tudi, da so posteljne aktivnosti na urniku Slovencev in Slovenk v povprečju napogosteje dvakrat (23 odstotkov) do štirikrat (16 odstotkov) na teden. "Večina vprašanih (70 odstotkov) si želi v prihodnje seksati več, povprečni spolni odnos pa traja 25 minut (brez predigre) oziroma 49 minut s predigro," ugotavljajo pri urgenci.com. Kar 12 odstotkov jih je povedalo, da niso seksali že več kot eno leto. 

Iskanja spolnih partnerjev preko spleta se poslužuje 27 odstotkov Slovencev, 41 odstotkov pa jih pozna nekoga, ki je erotične spletne portale že preizkusil. "28 odstotkov anketirancev pravi, da je to odlična možnost za popestritev spolnega življenja," o mnenju, ki ga imajo do takšnega načina iskanja spolnih partnerjev pišejo pri urgenci.com. 

Koga bi moški povabili v posteljo | Avtor: urgenca.com urgenca.com

Spletni portal ugrenca.com sicer pozna in uporablja 17 odstotkov Slovencev, kar je več kot lansko leto, ko ga je poznalo in uporabljalo 14 odstotkov Slovencev in Slovenk. "37 odstotkov (lani 36 odstotkov) jih je odgovorilo, da erotičnega portala še ne poznajo, a ga nameravajo preizkusiti, 22 odstotkov anketiranih pa je za urgenca.com že slišalo, vendar je še niso preskusili," še ugotavljajo pri urgenci.com. 

Med najbolj pogostimi spolnimi fantazijami anketirani navajajo seks na javnem mestu (bazen, morje, parki, kino, trgovina, savna, nakupovalni center, avto). "Gre za zelo pogosto fantazijo," pišejo pri erotičnem portalu. "Občutek, da te lahko nekdo zaloti, mnogim predstavlja dodatno vzburjenje."

Med "porednimi" so še seks s pripomočki (46 odstotkov), seks preko telefona (45 odstotkov), seks brez penetracije (30 odstotkov). Najbolj priljubljeni seks položaji so jahanje (66 odstotkov), pasji položaj (65 odstotkov), oralni seks (61 odstotkov), misijonarski položaj (57 odstotkov), položaj 69 (50 odstotkov), analni seks (30 odstotkov). 

Koga bi ženske povabile v posteljo | Avtor: urgenca.com urgenca.com

Portal je podatke o spolnih navadah Slovencev in Slovenk zbiral med 24. oktobrom in 7. novembrom 2016. Spletno anketo je v celoti izpolnilo 6.379 oseb, od tega 72 odstotkov moških in 28 odstotkov žensk.

se | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • ode 22:32 08.december 2016.

    Poznam kraj v Sloveniji, kjer je med vsemi prebivalci največ nedolžnih. To je Dob na dolenjskem. Tudi Ivan Janez je med njimi.

  • vseimam 10:38 08.december 2016.

    So tudi ljudje, ki doma nič nimajo , oziroma so sami.

  • vseimam 10:37 08.december 2016.

    Nam portalu Urgenca so v 99% zgolj plačljive avanture.