Zdravje > Aktualno
1057 ogledov

Na mesto pika postavite aspirin! Deluje!

Pri trganju cvetja ne bodite preveč pogumni! Žurnal24 main
S poletjem so nastopile tudi številne "krilate nadloge", katerih piki so predvsem neprijetni, lahko pa so tudi nevarni. Če niste vedeli za ta trik, vam lahko povemo, da preverjeno deluje!

Zanesljiva prva pomoč v primeru pika čebele ali ose se je sprva širila med čebelarji. Da deluje, se je ta konec tedna prepričala tudi novinarka naše redakcije, ki je videla, kako hitro je splahnela oteklina zaradi čebeljega pika.

Zelo hitro si lahko pomagate, če na mesto vboda čebele ali ose ali podobnega insekta takoj daste aspirin.

Aspirin pritisnite na mesto uboda

Ne pojejte je, tableto postavite na mesto vboda. V kolikor imate pri roki obliž, navlaženo tableto prelepite, sicer pa jo držite na mestu vsaj eno minuto.

Tableta bo pregnala bolečino od vboda, preprečila bo, da bi vam mesto vboda zateklo, tudi neprijetno srbenje bo prenehalo.

Še enkrat, zadeva preverjeno deluje!

Komentarjev 8
  • Martina Bratina 10:12 27.julij 2015.

    Deluje 100%. Mi smo to metodo z aspirinom uporabljali že 20 let nazaj in ga imamo doma samo zaradi pikov. Je pa bolje da se da na mesto kjer je pičila čebela ali osa suho tableto in čez moker robec. ...prikaži več Tablete se hitreje topi in ima večji učinek. Jaz to delam tudi pri mojih otročičih in je super.

  • watcher 10:30 24.julij 2015.

    Očitno so popravili. Prej je pisalo 'tablet postavite... tablet po pregnal..'.

  • Žurnalček 13:37 21.julij 2015.

    Sem isto napisal , ker jaz v praksi to delam , da ne boš mislil , da sem prepisal.