Zdravje > Aktualno
2897 ogledov

Njegovo moškost reševali tudi gasilci, uspelo je zobozdravnikom

Reševanje penisa Youtube
37- letni moški penis vtaknil v orodni ključ. Sledila je drama...

Dogajalo se je prejšnji teden, v bolnišnici v kitajskem mestu Linhai, ko je 37- letni moški potreboval nujno pomoč.

Zdravniki so bili seveda še kako presenečeni, ko so ugledali v njegovo močno oteklo moškost, ki je bila že 15 ur vklenjena v orodni ključ. Lahkomislena igra se je nadaljevala v pravo moro, saj na urgenci sprva niso vedeli, kako mu pomagati. 

Kot piše britanski Daily Mail - ta povzema kitajski portal People's Daily China - so najprej poklicali gasilce, ki so prišli s kotno brusilko. Ker naprava oddaja vročino, penis pa je bil močno otekel, so morali prenehati, saj bi ga lahko poškodovali.

Poskus torej ni uspel, zato so ponovno poskušali zdravniki, ki bi z operacijo zmanjšali pretok krvi, odpravili oteklino in na tak način sneli ključ. Pa kaj, ko je za  takšno operacijo potrebno dovoljenje staršev, ki jih nikakor niso mogli priklicati.

Sledil je lov na zobozdravnike

Na srečo se je eden od sodelujočih zdravnikov spomnil predavanja, ki ga je poslušal na isti dan dopoldne. Začel se je lov za zobozdravniki. Na srečo sta se odzvala dva, ki sta močno otečeno in vijolično moškost osvobodila oklepa, moški pa si je lahko oddahnil po celih 17 urah muk.

Trajalo je le pol ure,  zobni vrtalni stroji namreč zmorejo od dvesto do tristo tisoč obratov v minuti, s pomočjo visokotlačnega vodnega hlajenja pa so zmanjševali vročino, ki je nastajala pri brušenju kovine. 

Moški jo je odnesel brez večjih poškodb, kako se je ključ znašel na njegovem penisu, pa kitajski portal ne navaja. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • mph 13:09 09.junij 2017.

    37. let in dovoljenje staršev za poseg?

  • kapibara 12:01 09.junij 2017.

    Čudno !!Bi prej pričakoval da zobozdravnica :-)