Zdravje > Aktualno
14322 ogledov

Opozorilo: S tem izdelkom vas zavajajo

Prehranska dopolnila Profimedia
Ne nasedajte reklami!

Zdravstveni inšpektorat RS potrošnikom odsvetuje nakup izdelka Detoxic na spletni strani http://slovenia.detoxic.net/#init .

Opozarjajo, da je  izdelke na omenjeni spletni strani predstavljen na zavajajoč način, saj se predstavlja kot zdravilo. Izdelek ustreza definiciji prehranskega dopolnila, le-teh pa ni dovoljeno predstavljati z učinki zdravljenja.

 | Avtor: Zdravstveni inšpektorat RS Zdravstveni inšpektorat RS
Spletna stran gostuje na strežniku, ki je lociran v ZDA, spletna domena pa je bila registrirana pri podjetju, ki ima sedež v Rusiji.
Ponudnika izdelka ni možno identificirati, zato Zdravstveni inšpektorat RS nima možnosti ukrepanja. Glede na to, da ponudnik ni iz EU tudi nimate pravic, ki veljajo pri prodaji prek spleta v EU, dodaja Zveza potrošnikov Slovenije.

Potrošnikom priporočajo, da pred nakupom v spletnih trgovinah vedno preverijo informacije o ponudniku in da si ogledajo spletne strani SI-CERT www.varninainternetu.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.