Zdravje > Aktualno
5294 ogledov

Petletnik mu je prinesel vse svoje prihranke

Prihranki
Tako ganljive zahvale milanski onkolog ni pričakoval.

Milanski onkolog z Evropskega inštituta za onkologijo v Milanu Petro Caldarella je prejel prav posebno zahvalo za svoje delo, piše Italijanska tiskovna agencija Ansa.

Petletni deček mu je namreč v zahvalo za zdravljenje njegove mamice prinesel vse svoje prihranke, ki naj bi služili raziskavam o raku. Zdravnik je bil tako ganjen, da je objavil pisemce dečka s prihranki na Facebooku, ljubka zahvala je postala takoj viralna.

Mamica bo za vedno z njim

“Mož moje pacientke mi je prinesel v zahvalo za nego njegovo žene dve steklenici sardinskega vina. Nato mi je rekel, da ima nekaj zame tudi njegov sin,” opisuje onkolog. Nato se mu je otrok sramežljivo približal in mu izročil ovojnico belega papirja. Nato ga je zdravnik pohvalil za pogum in mu povedal, da mu ni treba več skrbeti, saj je z mamico dobro in bo za vedno z njim.

Z ovojnico in prihranki se je petletnik zahvalil zdravniku, da je pozdravil njegovo mamico. Obenem pa doniral za raziskave povezane z rakom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice