Zdravje > Aktualno
248 ogledov

Po vseh operacijah si je dala odstraniti šest reber in ni še konec

Pixee Fox Youtube
Stara je 25 let in si ni več podobna, pravzaprav se je spremenila živo lutko.

Nekoč prelepa Švedinja, ki se preživlja kot model, si želi izgledati kot risana junakinja Jessica Rabbit: "Lepa je kot Aurora iz Trnuljčice. Všeč so mi vitek pas, lepa zadnjica, velike prsi, velike svetle oči in prelep obraz," je dejala Pixee Fox.

Pixee Fox | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Mladenka, ki živi v Severni Karolini v ZDA, je imela do sedaj operacijo nosu, štiri operacije prsi, liposukcijo, brazilsko zategovanje zadnjice in ne boste verejeli, dala si je odstraniti nekaj reber.
Nekoč prava lepotica je želela še ožji pas. Zato so ji odstranili šest reber.

Pixee Fox | Avtor: Profimedias Profimedias

''Moj obseg pasu je nekoč meril 56 centimetrov, danes pa meri 45 centimetrov. Ko si nadenem korzet in ga močno zategnem, pa pridem na 35 centimetrov. Všeč mi je videz peščene ure in všeč mi je, da sem kot lutka ali lik iz risanke. Rebra imamo, da ščitijo naše notranje organe, a tveganja me ne skrbijo,'' je dejala:

''Običajno nosim korzet, zato z njim zaščitim to področje. Moja družina ne odobrava mojih operacij, a to počnem zase,'' je dodala lani, po operaciji, ki trajala pet ur, okrevanje pa šest tednov.

Seveda Pixee, še vedno ni zadovoljna: "Želim si povečati zadnjico in to z najnovejšo metodo "bum polnil," je dejala v tv oddaji.

Zdravniki so ji pojasnili, da bo vsak čas izgledala slabše od vseh likov iz risank, saj bo po še eni operaciji popolnoma deformirana.

Pixee Fox | Avtor: Profimedias Profimedias

To ni prvič, da so ji zdravniki zavrnili operacijo: "Težko je najti zdravnika, ki te razume in želi pomagat. Ko sem si zaželela svetlejšo barvo oči, sem morala v New Delhi,"  je povedalo dekle, ki je za vse posege odštela 135.000 $. Pravi, da še ni konec.

 

Komentarjev 5
  • romy 22:18 02.julij 2016.

    zaljubljena je samo vase,zato ne sexa,upam stavit...

  • marabunta 22:02 02.julij 2016.

    groza....ta pa res nima čistega podstrešja...da se greš tako zdeformirat, mora bit nekaj hudo narobe v glavi.....in ona na koncu še misli, da je lepa, bruhhhhh

  • cogocogo 14:52 01.julij 2016.

    pa se res je ,ze sedaj je grda ,kaj sele bo z starostjo ,,uniciti tako lepo telo kot ga je imala prej ,,nekaj ji ne deluje v glavci ,,