Zdravje > Aktualno
133 ogledov

Zanosila pri analnem seksu

zivljenje 01.10.13. ultrazvok, plod, nosecnost, nosecnica, foto: Shutterstock Shutterstock
Ženska je trpela zaradi redkega stanja, zaradi katerega mehur, nožnica in danka v zgodnji razvojni fazi nista bila ločena kot običajno.

Ženska je zanosila pri analnem seksu, kar je prvi takšen zabeležen primer v zgodovini. Četudi se zdi medicinsko nemogoč, ameriški zdravnik trdi, da se je ta, skoraj neverjetni pojav, odkril pri eni od svojih pacientk.

Dr. Brian Steixner iz Atlantic Cityja je pojasnil, da je ena od njegovih pacientk trpela zaradi redkega zdravstvenega stanja, do katerega pride, ko se zarodek v trebuhu ne razvija normalno in ne oblikuje ločenih intestinalnih, urinalnih in reproduktivnih funkcij.

Ženska je bila zaradi tega stanja napotena na operacijo, a je očitno niso povsem uspešno izpeljali, zato je bila njena danka povezana z maternico.

Zaradi varnosti so ji opravili carski rez

Ker niso vedeli, ali bo lahko varno rodila, so ji opravili carski rez.

Steixner poudarja, da ta primer ne pomeni, da bi morale biti osebe, ki občujejo tudi analno, zaradi tega zaskrbljene, saj gre za poseben in izjemen primer.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.