Zdravje
38 ogledov

Dercos hranljiva obnovitvena linija

lasje Shutterstock
Povrnimo zdravje in sijaj suhim, poškodovanim lasem!

Dercos, specializirana linija Vichy izdelkov za nego las in lasišča, je bogatejša za nove izdelke, ki nahranijo in obnovijo suhe in poškodovane lase. Dercos hranljiva obnovitvena linija treh izdelkov – šampon, balzam in maska, s Keratin kompleksom in izbranimi naravnimi olji suhim in poškodovanim lasem povrne zdravje in sijaj. 

Povrhnjica, ki skrbi za zaščito las, se zaradi izpostavljenosti številnim škodljivim dejavnikom iz okolja (sonce, vlaga, onesnaženost) ter različnih mehanskih postopkov (česanje, umivanje, sušenje, večkratne kemične obdelave) stanjša, zato postaja lasna skorja vse bolj razkrita. Keratin, ki lasno skorjo sestavlja, »uide« iz vlaken in tako povzroči njihovo oslabitev. Lasje izgubijo svoj sijaj, mehkobo in voljnost. Postanejo hrapavi, težko se razčešejo in se hitreje vozlajo. Ko je meja krhkosti presežena, se začnejo tudi lomiti. Posledica: suhi in izsušeni lasje, ki se pričnejo lomiti.

Keratin in lipidi so gradniki, ki vlaknom zagotavljajo zdravje 

  • Keratin, ki predstavlja 80 % sestave las, je izjemno odporen vlaknast protein, sestavljen iz dolgih verig žveplo vsebujočih aminokislin (18, med njimi tudi cistein) in več med seboj zavitih fibril. Ta krhka sestavina je občutljiva za mehanske poškodbe.
  • Lipidi predstavljajo 10 % lasnega vlakna in jih najdemo v laseh na dveh ravneh: na površini, kjer lasem dajejo sijaj in mehkobo ter v medceličnem elementu, kjer predstavljajo vezivo med luskami.

Dercos, specializirana linija Vichy  izdelkov za nego las in lasišča predstavlja inovacijo: Dercos hranilna obnovitvena linija izdelkov, ki suhe in lomljive lase spreminjajo v zdrave! Novo linijo izdelkov odlikuje dvojni hranljivi obnovitveni koncentrat:

  • KERATINSKI KOMPLEKS, ki nadomešča izgubo naravnega keratina z obnovitveno močjo, ki izvira koktajla petih aminokislin, naravnih gradnikov keratina, ki nadomeščajo pobegli »keratin« v samem osrčju vlakna.
  • OLJA NARAVNEGA IZVORA, tri naravna olja, ki so izbrana zaradi svoje izjemne vsebnosti maščobnih kislin Omega 3, 6, 9 in izjemnih negovalnih lastnosti. Olje sladkega mandlja neguje, krepi in mehča suhe in razcepljene konice. Olje muškatne vrtnice pomirja in vlaži lasišče, nanj deluje antioksidantno. Sončnično olje suhim lasem vrača vitalnost.

Edinstvena formula Dercos hranilne obnovitvene linije izdelkov je ujeta v čutnih teksturah z visoko toleranco. Teksture, ki zadovoljijo različne potrebe po negi in obnovi poškodovanih in lomljivih las ter občutljivega lasišča, so lahke, bogate ter nežno odišavljene s pudrasto cvetličnimi notami. Formula izdelkov je obogatena z UV filtri.

  • BREZ PARABENA
  • BREZ BARVIL
  • HIPOALERGENO
  • PRIMERENO ZA OBČUTLJIVO LASIŠČE

DERCOS HRANILNI OBNOVITVENI ŠAMPON: prvi korak do zdravih las.

Nežna osnova šampona združuje dve površinsko aktivni snovi rastlinskega izvora in kationski polimer, ki je zelo podoben lasnemu vlaknu. Že v majhnih količinah olajša razčesavanje in poudarja sijaj.  Bogat bisernato bel gel šampona  se v stiku z vodo spremeni v bogato peno in se zlahka spere. Informativna cena izdelka: 12 EUR. 

DERCOS HRANILNI OBNOVITVENI BALZAM: za nego podhranjenih suhih las.

Vsebuje še več hranilnih snovi in kozmetične učinkovine v  količinah, ki ne las ne obtežijo in ne mastijo lasišča. Lahka in nežna brezbarvna emulzija se enostavno nanese na lase  in po enominutnem delovanju so lasje ponovno gladki in sijoči. Informativna cena izdelka:13,90 EUR.

DERCOS HRANILNA OBNOVITVENA BOGATA MASKA: izjemna nega za zelo suhe in poškodovane lase. Edinstvena hranilna kopel, ki je obogatena s štirimi kozmetičnimi učinkovinami, ki se med seboj dopolnjujejo in tako zagotavljajo kar največjo hranljivost, krepijo učinek glajenja las in olajšajo razčesevanje. Bogata in nežna tekstura je prava poslastica za lase v stiski. Informativna cena izdelka: 17,89 EUR.