Zdravje > Fitnes
3054 ogledov

Objektivno raziskovanje o oblikovanju ženskega telesa

Maščoba
Hitra izguba kilogramov, čudežne metode za odstranjevanje maščobe, izguba centimetrov v pičle pol ure, shujševalni napitki, nove naprave za topljenje maščobe, 100-odstotno učinkoviti anticelulitni programi ...

Se tudi vi ob takšnih in podobnih obljubah vprašate, zakaj nismo vsi elegantni? Zakaj se številni borimo z odvečno maščobo, če se nam enostavne in hitre rešitve ves čas ponujajo in vsiljujejo? 

Prav zato smo se odločili za povsem objektivno in poglobljeno raziskovanje o oblikovanju ženskega telesa, ki jo bodo spremljale strokovne vsebine o različnih metodah oblikovanja telesa, reševanju celulitnih oblog, prehrani in tekočini, vadbi ter raznih tretmajih, ki ženskam še dodatno pomagajo k lepši postavi. Z raziskovanjem želimo ugotoviti, kaj res pomaga, kaj ne, na kaj moramo biti pri takšnih podvigih pozorni, obenem želimo podati argumentirane razlage, zakaj določeno početje pomaga in v katerih primerih.

Hujšanje | Avtor: Profimedia Profimedia

Tri zgodbe, trije izzivi

Ves čas boste lahko spremljali tudi tri osebne izkušnje novinark, ki so se podale na takšno oblikovanje telesa, ki najbolje ustreza njihovemu načinu življenja.

Prva je mati dveh majhnih otrok stara 34 let, ki je v zadnjih dveh letih pozabila na svojo postavo in jo zanemarjala. Na ta način je pridobila nekaj odvečnih kilogramov in izgubila kondicijo. Veliko težavo za njeno postavo predstavlja tudi sedeč položaj v službi, rahle bolečine v kolenu in pomanjkanje časa zase.

Druga novinarka je 39-letna dama, ki priznava, da se je malce polenila. Kljub temu vzdržuje zadovoljivo postavo, s katero  ni povsem zadovoljna. Zato si želi izgube nekaj kilogramov ter oblikovanja telesa, predvsem na specifičnih delih telesa kot je denimo zgornji del hrbta.Tudi sama ima dodatno težavo s sedečim načinom življenja.

Tretja dama je 51-letna novinarka, mati enega najstnika, ki že celo življenje skrbi za svojo postavo in redno obiskuje fitnes. Kljub temu ima na določenih predelih telesa težave z izgubo odvečne maščobe, njena dodatna težava je tudi spremenjeno ravnovesje hormonov zaradi menopavze. 

Ali bo trem ženskam uspel podvig in bodo še pred poletjem pripravljene na kopalke, boste izvedeli čez nekaj mesecev. Njihova občutja in napredek pa boste lahko spremljali skozi redne objave na podstrani Žurnala24.si, zdravje in fitnes (TUKAJ). Za namen preizkusa vsaka novinarka obiskuje drugi center za oblikovanje telesa. Iskali pa smo le centre, kjer imajo zaposlenega vsaj enega zdravstvenega delavca, saj bodo naši prispevki tudi zdravstveno podkrepljeni, metode oblikovanja telesa pa le dolgoročne in zdravstveno neoporečne.

Vsi rezultati bodo zapisani objektivno, brez olepševanja in zamolčanih dejstev. Tako boste lahko pridobili realen vpogled v trenutne metode oblikovanja telesa, ki jih ponujajo centri po Sloveniji.

Prvi članek  žeobjavljamo spodaj ...

Rehamed Izziv Zdravje Oblikovanje telesa: Ker že voham pomlad in seveda, ta nesrečni emšo
anja.scuka@zurnal24.si
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.