Zdravje > Fitnes
38 ogledov

To za oblikovanje telesa ponujajo v ameriških fitnesih

šport, rekreacija, fitnes, tek, zdravje, moški Profimedias
V nekaterih ameriških fitnesih ponujajo zanimiv način, ki vadeče motivira pri svojih ciljih.

Spremljanje napredka pri treningih v fitnesu je v nekaterih ameriških fitnesih postalo zelo natančno. Vadečim ponujajo tridimenzionalno podobo telesa, ki jo redno posodabljajo in ugotavljajo napredek ali nazadovanje pri oblikovanju telesa.

S posebno napravo skenirajo telesa vadečih in omogočijo 3D posnetke teles, ki spremlja težo, mišično maso, delež maščobe, delež tekočin in tako dalje. Posebej opredeli tudi dele telesa, kjer je več maščobe.

Dobro za motivacijo

Tak način naj bi vadečim pomagal pri motivaciji, saj jim ni treba čakati tedne in mesece na vidne rezultate. Ena od ameriških gledaliških igralk Sarah Loman je imela dolgo obdobje težave z odvečnimi kilogrami. V štirih mesecih z rednim treningom, pravilno prehrano in s pomočjo 3D posnetkov pa je izgubila 14 kilogramov maščobe in pridobila tri kilograme mišične mase, piše italijanska tiskovna agencija Ansa.

"Če ne bi bilo 3D posnetkov, bi svoj napredek lahko spremljala le prek ogledala in tehtnice," je povedala. Dodaja, da je s temi posnetki lahko natančno spremljala, kako izgublja maščobo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.