Zdravje
91 ogledov

Idealna rešitev za vse tipe las

Lepi lasje so odraz mladosti in zdravja. Mastni lasje, prhljaj ali izpadanje las so zato pogosto vzrok za slabšo samopodobo in imajo zelo močan psihološki učinek. Določeni vsakdanji dejavniki, kot so onesnaženost okolja, stres, utrujenost in izsuševanje lasišča s sušilnikom, lahko vplivajo na ravnovesje mikrobioma in povzročijo nepravilnosti na lasišču.

Dercos kot vodilna dermokozmetična ekspertiza za zdravje in lepoto las to jesen predstavlja štiri izdelke s ciljnim delovanjem na lase in lasišče v promocijskem 400 ml* pakiranju. Izberite ustrezno nego DERCOS in privoščite svojim lasem zdrav videz in vitalnost.
Dercos šampon proti prhljaju za normalno do mastno lasišče deluje kot 1-mesečna kura. Poleg selena DS vsebuje antioksidant tokoferol (vitamin E), salicilno kislino in ceramid R, ki zagotavljajo izjemno učinkovitost izdelka in pripomorejo k obnavljanju mikrobioma lasišča.

Izdelek je dokazano učinkovit že ob prvem nanosu in odpravi do 100 % vidnega prhljaja**. Lasišču se povrne zdravje: prhljaj je odstranjen, luščenje uravnano in lasje postanejo mehki, prožni in sijoči. Priporočena uporaba: šampon nanesite na lase in ga dobro vmasirajte v lasišče, pustite delovati 2 minuti, nato ga temeljito sperite z vodo.

Proti izpadanju las 

Dercos poživljajoč šampon proti izpadanju las z aktivno učinkovino, ki vsebuje Aminexil SP94™ in vitamine PP, B5* in B6, lasem učinkovito povrne vitalnost od korenin do konic. Patentirana molekula AminexilÆ ohranja debelino in gostoto las, njena učinkovitost pa je klinično dokazana.

Priporočena uporaba: šampon ob nanosu vmasirajte v lasišče, saj se s spodbujanjem mikrocirkulacije korenine las učinkoviteje oskrbujejo s hranilnimi snovmi, ki so potrebne za rast. Šampon idealno dopolnjuje izdelke za intenzivno nego proti izpadanju las DERCOS Aminexil.

Za gostoto las

Dercos Neogenic šampon za gostoto las vsebuje revolucionarno molekulo Stemoxydine, ki s svojim biomimetičnim delovanjem pospešuje delovanje matičnih celic – izvora rasti novih las. S tem poskrbi za vidno gostoto las, boljšo pokritost lasišča ter takojšen in dolgotrajen volumen.

Kristalna formula ima ultralahko teksturo in je obogatena s polimeri, ki se uporabljajo v izdelkih za oblikovanje las in ki obdajo tudi najtanjše lase. Ne obteži las. Lahka pena, ki se hitro izpere, naredi lase mehke, sijoče in enostavne za oblikovanje.

Priporočena uporaba: šampon ob nanosu dobro vmasirajte v lasišče, pustite delovati 2 minuti, nato ga temeljito sperite z vodo. Šampon idealno dopolnjuje vsakodnevni tretma za ponovno rast las DERCOS Neogenic.

Krepilna nega z minerali 

Pranje las | Avtor: Profimedias Profimedias
Dercos nežni krepilni šampon z minerali je primeren za vso družino in vse tipe las. Blage mineralne sestavine zagotavljajo, da je šampon popoln izdelek za pogosto uporabo, bleščeča tekstura gela, ki se pretvori v kremasto peno, pa nudi občutek ugodja.

Edinstvena moč termalne vode Vichy lase naredi močnejše in bolj sijoče ter vidno bolj zdrave. Priporočamo vam, da za dodaten sijaj las šampon sperete s hladno vodo, saj se tako drobne luske vrhnjice skrčijo in omogočajo optimalen odboj svetlobe.