Zdravje > Intima
25301 ogledov

Česa si moški pri spolnem odnosu resnično želijo?

Poljub Profimedia
Vedno jih privlačijo te štiri stvari ...

Dobro spolno življenje je pomembeno, če ne celo ključen del vsakega zdravega partnerskega odnosa. Da bi zadovoljile svoje partnerje, lahko ženske sledijo spodnjim nasvetom, ki se jih bodo njihovi partnerji zagotovo razveselili. Čeprav si menda ne želijo žensk, ki se obnašajo kot porno igralke, se moški strinjajo, da jih spodnje štiri stvari vedno privlačijo, poroča Your Tango.

 Odprtost za nove stvari

Najlažji način, da razveselite partnerja v postelji, je da ste odprte za nove stvari in pripravljene poskusiti stvari, ki njega zanimajo. Če ste drugače zaprti, obstaja nekaj trikov, s katerimi boste lažje sprejemali nove izkušnje. Branje erotike vam lahko npr. odkrije stvari, ki bi vas mogle spolno vzburiti, četudi tega niti niste vedeli; vsaka oseba ima fantazije in vaš partner si v seksu morda želi isto kot vi.

Oralni seks

Zelo majhna verjetnost je, da partner ne uživa v oralnem spolnem odnosu. Če je ženska pripravljena zagotoviti oralni užitek, je to moškim izredno privlačno in jih še bolj vzburi. Predvsem, če je v tem dobra.

Uporabljajte roke

Med spolnim odnosom ženske včasih pozabijo, da imajo tudi njihovi partnerji radi dotike. Med seksom se spomnite njegovih potreb in želja, ter se dotikajte mest, ki mu dajejo največ užitka. Na primer njegovih mod.

Poljub | Avtor: Profimedia Profimedia

Pred seksom mu lahko privoščite tudi masažo telesa, predvsem hrbta. To bo zanj nepričakovana sprememba običajne predigre, a mu bo vsekakor v veselje.

Preizkušanje različnih pozicij

Eden najlažjih načinov, da zagotovite partnerjevo zadovoljstvo, ali pa da boste dobri v postelji, je preizkušanje čim več različnih pozicij.

Tako si boste pridobili nove izkušnje in seks ne bo repetitiven, morda boste skupaj odkrili nov položaj, ki vam najbolj ustreza za doseganje orgazmov.

Tu smo povzemali nasvete za žanske, seveda se morata za dobro spolno izkušnjo truditi oba. Če bo ženska v spolnem odnosu uživala, bo tudi moški užitek toliko večji ...

postelja, intima, seks Magazin To so znaki, da ste dober ljubimec Svet erotike PROMO Uporabno Prepustite se užitkom v postelji z erotičnimi pripomočki!

 

 

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.