Zdravje > Intima
33 ogledov

Fantje, tega ne bi smeli brati

seks, spor Profimedias
Najbrž gre za informacije, ki si jih moški ne želijo vedeti …

Britanska vodilna spletna stran za zmenke med poročenimi osebami IllicitEncounters.com je naredila zanimivo raziskavo med obiskovalci.

Ta je med drugim pokazala, da kar šestdeset odstotkov žensk še vedno fantazira o seksu z bivšim partnerjem, tretjina od njih bi jih bila pripravljena ponovno videti in se z njimi predati intimi, če bi jo bivši kontaktiral prek Facebooka.

Več kot polovica žensk je priznala, da so imele najboljši seks v življenju z bivšim partnerjem.

Ženske se poročijo z odgovornim moškim

Poroka | Avtor: Shutterstock Shutterstock
Pri moških je slika nekoliko drugačna, manj kot polovica jih je dejala, da se še vedno radi spominjajo seksa s svojo bivšo. Le 29 pa jih je priznalo, da so imeli boljši seks s svojo bivšo partnerico.

Predstavnik spletne strani Christian Grant je ob rezultatih raziskave pojasnil, da se ženske ne poročijo z moškim le zato, ker bi bil dober v postelji. Za skupno življenje izberejo nekoga, ki je zvest in odgovoren. “Ta moški jim ustreza pet let, nato pa začnejo prek Facebooka iskati svoje bivše ali obiščejo našo stran za poročene osebe,” dodaja.

Seveda rezultatov raziskave ne moremo posploševati, saj stran IllicitEncounters.com obiskujejo vezane osebe, ki iščejo skok čez plot. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.