Zdravje > Intima
283 ogledov

Idealna številka bivših spolnih partnerjev je ...

Spolnost Profimedias
V raziskavi so se tako moški kot ženske strinjali, da je številka deset za morebitnega novega partnerja najbolj privlačna.

Številka deset je lahko odlična številka, ko gre za spolnost. Če boste svojemu potencialnemu partnerju povedali, da ste imeli v preteklosti več kot deset partnerjev, ga boste najbrž prestrašili. Če je številka nižja od deset, pa bi lahko za novega partnerja delovali neizkušeni, ugotavlja raziskava.  

V raziskavi so se tako moški kot ženske strinjali, da je številka deset za morebitnega novega partnerja najbolj privlačna. Raziskavo je izvedla največja britanska spletna stran za poročene osebe, ki si želijo varati - Illicitencounters.com, kjer so anketirali tisoč spletnih obiskovalcev. Zanimalo jih je, kakšno število bivših spolnih partnerjev se zdi zanje idealno pri potencialno novem partnerju.

Zanimivi rezultati 

Kar 38 žensk in 37 moških je izbralo številke med osem in dvanajst, med temi pa je bil najpogostejši odgovor deset. Okoli četrtina moških in žensk si je želela, da bi imel novi partner od štiri do osem bivših spolnih partnerjev.

Okoli 16 odstotkov žensk in 18 odstotkov moških si je želelo, da bi imel novi ljubimec od nič do štiri bivše spolne partnerje. Le devet odstotkov moških in dvanajst odstotkov žensk si je zaželelo številke od 11 do 15, le štiri odstotke moških in sedem odstotkov žensk pa bi bilo zadovoljnih s številkami od 16 do 20.

Sicer pa o bivših raje ne bi govorili. Le okoli 35 odstotkov žensk bi si želelo vedeti, koliko spolnih partnerjev je imel njihov novi ljubimec. Žensko spolno zgodovino si želi vedeti manj kot tretjina moških.