Zdravje > Intima
2251 ogledov

Med rjuhe po dveh tednih, "ljubim te" po šestih mesecih

seks ljubezen Profimedias
Kdaj se v zvezi zgodijo največji premiki? Od prvega seksa do prvih skupnih počitnic ...

Večina zaljubljencev pri novem partnerju svojo zobno ščetko pusti šele po šestih mesecih veze, kaže anketa, narejena med 2000 Britanci. Podobne rezultate bi verjetno dobili, če bi zaljubljence anketirali kjerkoli v Evropi, torej tudi pri nas. Seveda je vsaka veza specifična in če se v vaši ne dogaja vse po takem vrtnem redu, kot je pokazala anketa, brez skrbi, to ni razlog za paniko.

Prvi "ljubim te"

poljub, trenutek | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
"Ljubim te" pari izrečejo po okoli šestih mesecih veze, natančneje po 144 dnevih, je pokazala anketa. Mnogi po tem dogodku, ki ga štejejo za priznanje ljubezni, spremenijo svoj status na Facebooku.

Poljub pred držanjem za roke

Večina ankentirancev je povedala, da bi se z osebo, ki jim je všeč, poljubila takoj, 31 odstotkov vprašanih pa bi potrebovalo kar tri tedne, preden bi si nežnosti začeli izkazovati z držanjem za roke. Je torej držanje za roke bolj intimno od poljuba?

Prvi seks

Par | Avtor: Profimedias Profimedias
27 odstotkov vprašanjih z novim partnerjem seksa po tednu ali dveh, 23 odstotkov po enem mesecu, ostalih 50 pa torej med rjuhe skoči prej ali čakajo dlje ...

Šest mesecev = resna veza

Če par ostane skupaj šest mesecev, večina ocenjuje, da gre za resno vezo. To je tudi razlog, da po šestih mesecih zaljubljenci drug drugemu ponavadi predstavijo svoje starše.

Zaroka, poroka, otrok ...

Par | Avtor: Profimedias Profimedias
Po šestih mesecih je tudi čas za prve skupne počitnice, po dveh letih veze se večina zaroči, poroči leto kasneje in otroka dobi leto kasneje. Od prvega seksa do prvega otroka tako minejo šriri leta.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.