Zdravje > Intima
27 ogledov

Namesto stranke končajo partnersko razmerje

Konec razmerja Profimedias
Bi tudi vi iz svojega življenja najraje črtali prekinjanje partnerske zveze? Britanci imajo rešitev.

Britanci imajo novo spletno trgovino Breakup Shop, ki ponuja nenavadno uslugo. Namesto stranke končajo z razmerjem, stranka pa se odloči le za način, kako bi želela prekiniti zvezo – prek SMS sporočila, elektornske pošte, klica … Njihov slogan je: “Naj vam pomagamo končati s tem.”

SMS ali elektronsko sporočilo stane okoli 6,5 funtov (8,8 evra), kombinacija teksta s šopkom rožic pa okoli 32 funtov (43,3 evrov). “Kaj je slabše od konca zveze prek telefona? Sporočilo o koncu. Pokažite jim, da vam je res vseeno,” pravi spletna stran.

Tudi druge možnosti

Za vse tiste, ki bi želeli prekiniti na nekoliko lepši način, spletna stran ponuja tudi druge možnosti. Vaš bivši partner lahko prejme lepo napisano pismo z izbranimi črkami, obstaja pa tudi izbira telefonskega klica, ki stane od 20 do 26 funtov (27 – 35 evrov). Na spletni strani pojasnjujejo: “Težko je z nekom prekiniti. To storimo mi za vas. Vašega partnerja bomo poklicali mi in mu sporočili slabo novice.”

Spletna stran pošilja bivšim partnerjem celo darilca, kot je denimo film Beležnica na DVD-ju, škatle polne piškotov in podobno. Soavtorica spletne trgovine Mackenzi Keast je za britanski tabloid The Sun dejala, da sami sebe vidijo kot zelo strokovno podjetje, a dovoljujejo tudi kanček humorja. “Odnosi se spreminjajo. Ni nujno, da je to žalostno, nesrečno in preveč čustveno doživetje. To lahko pomeni, da imamo zdaj možnosti, da najdemo novega partnerja,” je zaključila. 

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.