Magazin
14293 ogledov

Položaji, ki najdejo točko G

Če se vam takole nastavi, bosta hitro našla tisto, kar iščeta. Žurnal24 main
Kako med spolnim odnosom najti točko G? Na voljo je nekaj položajev, s katerimi naslado v njenem telesu zelo težko zgrešite.

Točka G še vedno buri duhove. Medtem ko so eni prepričani, da je to le mit, drugi trdno zagovarjajo njeno resničnost ter še pomembnejše – neopisljiv orgazem, ki ga povzroči. Znanstveniki so o obstoju točke še vedno deljeni, a bolje je vprašati žensko, ki je doživela orgazem prav na točki G. Zagotovo obstaja, bo rekla, in vas poučila tudi o njeni lokaciji. A vendar je mistična točka dosegljiva le pri določenih položajih. Pa si poglejmo, pri katerih:

Od spredaj

Ona leži na hrbtu, vi pa jo dražite s prsti. V vagino ji vstavite prste in nato dlan obrnite navzgor. Točke G tako zagotovo ne boste zgrešili.

Od zadaj
Pri draženju točke G med spolnim odnosom je položaj od zadaj še najprimernejši. Pri položajih od zadaj penis drgne ob sprednjo steno vagine. Ko je ona na vseh štirih, naj počasi izboči hrbet, glave pa naj ne položi na posteljo. Dvigajte njene boke in suvajte navzdol.

Ona je zgoraj
Veliko žensk ima najraje ta položaj. Najverjetneje zato, da imajo nad vsem nadzor. Ta položaj pa je tudi idealen za doseganje točke G. Ženska lahko pri tem ravno prav upogne boke in najde položaj, ki ji najbolj ugaja. Lahko se nagne ali naprej ali nazaj, prav tako pa uravnava hitrost in pritisk.

Pravo vrtenje
Med položaji tantričnega seksa je zelo priljubljen položaj, še posebej zato, ker je odličen pri "odkrivanju" točke G. Lezite na hrbet, ona pa naj vas zajaha, z obrazom obrnjena stran. Počasi naj se skloni navzdol do vaših kolen. V tem položaju naj se premika gor in dol ali kroži z boki v obliki osmice. Poleg draženja točke G pa pri tem položaju lahko dražite tudi njen klitoris.

Pete nad glavo
Pri tem položaju ona noge položi na vaše prsi ali ramena. Začnita z igro kot pri misionarskem položaju, potem pa naj ona dvigne nogi in hrbet. Vi jo zgrabite za nogi in pritisnite k sebi. Penetracija je tako globlja, kar pomeni, da je večja verjetnost za draženje točke G.

Zlitje
Nogi razširite pred seboj, roki pa oprite za seboj. Partnerka naj se namesti na vašega korenjaka in se s telesom nagne nazaj. Ziba naj se naprej in nazaj. Pri tem položaju se bo ona sicer hitro utrudila, a poskušati najti točko G na tak način ni greh.

Zagotovo boste potrebovali nekaj časa, da najdete za vas najugodnejši položaj, ki bo obenem njej nudil še večje užitke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.