Zdravje > Intima
323 ogledov

Tako pogosto orgazem hlinijo moški

seks moški ženska postelja Profimedias
Že dolgo je znano, da mnoge ženske hlinijo orgazme. Raziskovalci pa trdijo, da je celo več verjetnosti, da orgazem hlinijo moški.

Strokovnjaki z Univerze Quebec so v Montrealu preverili spalne navade 320 moških starih med 18 in 29 let. Prišli so do nekaterih presenetljivih rezultatov.

Razskava kaže da moški v povprečju hlinijo orgazem kar enkrat od štirih primerov, ko imajo spolne odnose. Vseh 320 moških, ki so sodelovali v raziskavi, je priznalo, da so v preteklosti že hlinili orgazem.

Celo pri oralnem seksu 

Najpogostejši razlog je bil ta, da bi bile njihove partnerice srečne. Drugi razlogi so bili opitost, ali pa želja, da bi z orgazmom počakali, da bi bilo srečanje bolj uspešno.

Pokazalo pa se je, da ne hlinijo orgazma le med navadnim spolnim odnosom s penetracijo. Nekateri so priznali, da so hlinili orgazem tudi med oralnim in analnim seksom, ter celo med ročno stimulacijo.

“V povprečju so udeleženci poročali o hlinjenju orgazma pri četrtini vseh spolnih odnosov s sedanjo partnerico. Največkrat pri penetraciji,” so povedali raziskavalci. 

Spolnost | Avtor: Profimedias Profimedias

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 21:00 17.april 2016.

    Verjetno nekatere ženske tm spodaj nič ne čutijo? al kak?

  • d 18:05 17.april 2016.

    butast clanek ... kaj cs

  • mp5 17:55 17.april 2016.

    In kako so hlinili orgazem, če smem vprašat?A zdaj "pištole" nič več ne "špricajo"?