Zdravje > Intima
4084 ogledov

To pohvalo ženske najbolj cenijo

Prijateljice Profimedias
Načini, da se ženske počutijo bolj seksi ...

Raziskava s strani britanske trgovske verige House of Fraser je ugotavljala, kdaj se ženske počutijo najbolj seksi. V raziskavi je sodelovalo okoli 2.000 žensk, največ se jih je počutilo najbolj privlačnih v svojih tridesetih letih. Za najbolj seksi starost velja številka 34.

Kar 64 odstotkov žensk v svojih tridesetih je dejalo, da so izbrale ta leta zato, ker so zdaj bolj samozavestne. Kar 34 odstotkov pa jih je dejalo da je razlog v boljšem razmerju.

Okoli 26 odstotkov jih je kor dodaten razlog navedlo, da so zdaj bolj samozavestne v spalnici in da imajo tudi večji libido.

Spolnost Magazin To so tri najpogostejša vprašanja o spolnosti

Najbolj cenijo pohvalo partnerja

V raziskavi pa so poskrbeli tudi za ženske, ki niso v starosti, da bi se počutile najbolj seksi. Izbrali so nekaj načinov, da bi se ženske počutile bolj privlačne.

Najpomembnejša stvar je, da nekdo meni, da ste najbolj seksi (52 odstotkov), sledi kopliment s strani našega partnerja (46 odstotkov), nova obleka (38 odstotkov) in nakup novega spodnjega perila (37 odstotkov).

V raziskavi so ugotovili še, da povprečna ženska meni, da ima še štiri prijateljice, ki so prav tako seksi kot ona. Okoli 30 odstotkov žensk se počuti bolj seksi, ko so zunaj s prijatelji kot pa s svojim partnerjem. Ko pa gre za prejemanje pohval, večina žensk (43 odstotkov) najbolj ceni pohvalo partnerja. 

romantika valnetinovo Magazin To so najbolj seksi lastnosti posameznih astroloških znamenj
Komentarjev 2
  • Avatar Evalesanna
    Evalesanna 00:08 20.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • NeAnonimni 11:03 19.februar 2019.

    Če ženska razmišlja samo kako sexi je. Potem nima veliko v glavi.

Sorodne novice