Zdravje > Intima
29 ogledov

Valentinovo je pred vrati

romantika valentinovo Shutterstock
Želite presenetiti svojo drago, pa si ne morete privoščiti razkošja? Ponujamo nekaj preprostih a romantičnih idej ...

Ventinovo je za vogalom. Nekateri so prepričani, da gre za praznik trgovcev, saj je v tem času polno premetenih marketinških potez v obliki rdečih srčkov. Drugi pa ga z veseljem praznujejo in menijo, da je to izvrstna priložnost, da izkažemo svojo ljubezen.

Morda je to dan, ko so pod največjim pritiskom prav fantje in moški, saj imajo dekleta včasih velika pričakovanja, ki jim lahko sledijo razočaranja. Poskrbite, da ne bo tako. Ponujamo nekaj idej, ki ne zahtevajo veliko denarja.

Večerja, baloni, vrtnice 

Če živita skupaj, ne bo težav. V nasprotnem primeru pa se dogovorite s starši ali cimri dekleta. Njeno sobo napolnite z rdečimi baloni v obliki srčka. Ostala bo odprtih ust.

vrtnice | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
Morda je dan zaljubljencev čas, ko ji lahko podarite izdelek z vajino fotografijo. Izberite najlepšo fotografijo in jo dajte natisniti na skodelico. To bo lep spomin.

Ena izmed najbolj romantični stvari je kuhanje večerje. Skuhajte ji nekaj res dobrega in ne pozabite na svečke ter glasbo.

Je ljubiteljica posebne serije ali romantične komedije, ki je sicer ne želite gledati? Priskrbite omenjeni film ali serijo in jo presenetite z izborom. Naredite tudi okusne prigrizke.

Čeprav se zdi obrabljeno, pa ni. Rdeče vrtnice so znak ljubezni in čudovito ugodno darilce. Dovolj bo že ena rdeča vrtnica, lahko ji kupite tudi mini rdečo vrtnico v lončku.

Ker je letošnji dan zaljubljencev nedelja, je to idealna priložnost za filmski zajtrk v postelji, kjer je na pladnju ob kavi in rogljičku tudi rožica. Odličen začetek dneva. 

Komentarjev 1
  • Plavi-mil 18:12 11.februar 2016.

    Kdo vas je plačal za reklamo?