Zdravje > Intima
732 ogledov

Vibratorji za pare

Seks Profimedias
Ste vedeli, da so uporabni tudi pri zvezah na daljavo?

Vibratorji so priljubljeni spolni pripomočki, več kot tretjina žensk ga je že uporabila tudi med spolnim odnosom s partnerjem. Urša iz trgovine z erotičnimi pripomočki Svet Užitka pojasnjuje, da so nekateri vibratorji posebej oblikovani za pare, “saj jih lahko partnerja uporabljata skupaj med spolnim odnosom ali pa se povežeta preko aplikacije in ga uporabljata celo na daljavo.”

Prek telefona ali daljinca 

Eden od vibratorjev namenjenih parom, ki sta tudi veliko narazen je po njenih besedah We-Vibe. “Partnerja se povežeta preko aplikacije, ki si jo moški naloži na pametni telefon, nato pa prek nje upravlja z vibratorjem. Vibrator lahko sicer upravljaš tudi preko priloženega daljinca,” opisuje Urša. Pravi, da nudi tašen vibrator več različnih načinov delovanja, par sam določi način in moč vibriranja.


 

“Uporabljata ga lahko tudi ko sta skupaj, tako da ženska manjši konec vstavi v vagino, da se dotika njene točke G. Drugi del pa se dotika njenega klitorisa. Ker je notranji del manjši, lahko partner vstavi tudi svoj penis, tako da tudi on uživa v neverjetnih vibracijah,” pojasnjuje Urša.

Seks | Avtor: Svet užitka Svet užitka
Dodaja, da je vibrator tako priljubljen tudi zato, ker nadzor moškega nad njenim užitkom ponuja dodatno vznemirjenje. “Partnerica lahko vibrator vstavi, moški pa ga lahko začne upravljati kadarkoli, ne da bi pričakovala kdaj,” je povedala. 

Vedno ga očistite 

Vhodno točko skupnim orgazmom po njenih besedah predstavlja tudi vibrator LELO Noa, saj poveča občutke med seksom. “Namenjen je parom, ki si želijo doživeti bolj intimen in intenziven seks. Gledek, vstavljiv del nosi ženska, hkrati pa ostane dovolj prostora za partnerja, širši del pa nudi ščegetavčku odlične vibracije,” opisuje. Dodaja, da se ga lahko uporablja tudi pod prho ali v kadi, saj je vodoodporen. Tudi ta vibrator pa se lahko uporablja na daljavo, če imata daljinski upravljalnik. 

Vibrator | Avtor: Svet užitka Svet užitka

"Pred uporabo kakršnega koli vibratorja je potrebno prebrati in upoštevati navodila, na primer kateri lubrikant lahko uporabijo s posameznimi vibratorji. Za vibratorje, kot tudi za ostale tovrstne izdelke, je potrebno primerno poskrbeti in jih pred ter po uporabi očistiti. Vibratorja ni priporočljivo uporabljati, če je ta poškodovan, ob upoštevanju navodil, pa omejitev praktično ni," je zaključila. 

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.