Zdravje > Intima
888 ogledov

Vključuje masažo spolnih organov

erotična masaža Žurnal24 main
Erotične masaže si privoščijo moški, ženske in pari. Vključuje tudi masažo spolnih organov, kar ne pomeni nujno vrhunca, ki je sicer pogost.

“Erotična masaža je sprostitvena metoda, ki poleg drugih delov telesa vključuje tudi masažo spolnih organov. To ne pomeni nujno vrhunca, se pa običajno zgodi,” opisujejo v masažnem salonu Le Venera. Erotična masaža je kvalitetna, dobra masaža, polna erotičnega naboja s privlačo maserko v čistem, varnem in prijetnem okolju: “Za erotično masažo se ne skriva seks, niti orala, vsaj v našem salonu ne.”

Pojasnjujejo, da je erotična masaža zelo močna oblika doživljanja telesa, uma in duha ter blagodejno učinkuje na ženske in moške: "Je sredstvo za spodbujanje možganov in žlez, sproščanje telesa in uma ter preprečevanje predčasnega staranja."

Kombinacija s klasično

V salonu Le Venera je zaradi diskretnosti potrebno predhodno naročilo na masažo. Pred samo masažo lahko stranka posedi v sprejemni sobi, kaj spije, prelista kakšno erotično revijo ali malce poklepeta. Sledi tuširanje, kjer se že lahko pridruži maserka.

Masažo izvajajo na masažni mizi ali blazini. “Pri masaži na masažni mizi gre za kvalitetno klasično švedsko masažo, kjer se z rokami obdelujejo mišične skupine s poudarkom na erogenih conah,” pojasnjujejo v Le Veneri. Maserka je gola ali v erotičnem perilu, na željo stranke je lahko tudi v samostoječih nogavicah ali čevljih z visoko peto. “Kdor želi bolj čutno in vročo masažo, je prava izbira body to body oziroma masaža telo na telo, ki se izvaja na blazini,” opisujejo. Pri tej masaži začnejo s klasično erotično masažo z rokami, prevladuje pa masaža z oprsjem in drugimi deli maserkinega telesa. Potek masaže ni nujno vedno enak, maserke se namreč prilagajajo željam strank. V Le Veneri sicer ponujajo več vrst erotičnih masaž, ponujajo tudi možnost masaže prostate. “Pri vseh masažah je skupno to, da se masirajo tudi spolni organi,” pravijo.

“Masiranec ima največjo korist, če je njegova vloga pasivna in se maserki resnično prepusti,” svetujejo in dodajajo, da pasivna vloga ne pomeni nujno, da masiranec nepremično leži. V mejah normale se lahko dotika maserke na dovoljenih mestih, dotikanje spolovila je prepovedano.

Masaža tudi za ženske in pare

Po izkušnjah v salonu Le Venera ženske potrebujejo več časa, da se popolnoma sprostijo, zato priporočajo daljšo masažo, vsaj 45 minut. Ženske lahko izbirajo med maserjem ali maserko, največkrat pa se odločajo za maserko, ker si želijo drugačne izkušnje. “Neredko se stimulira točka G, kar prepelje do čudovitih občutkov in željo po še,” pravijo.

“Za erotično masažo se velikokrat odločajo tudi pari, saj je krasen način za popestritev intimnega življenja,” opažajo. Par se masira v istem prostoru na blazinah eden zraven drugega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.