Zdravje
121 ogledov

Katere kabine na javnem stranišču se je treba izogibati?

javni WC Saša Despot
Ljudje se pogosto obnašajo zelo predvidljivo. Vzorec obnašanja je pogosto enoten, ko je treba izbrati kabino javnega stranišča.

Ne glede ali gre za restavracijo, nakupovalni center, nočni klub ali običajno javno stranišče, ljudje pogosto izberejo iste kabine v stranišču? Imate določeno strategijo ali vstopite v prvo kabino, ki je prosta?

Če mislite, da boste zagledali čisto straniščno školjko, izberite prvo kabino, tisto, ki je najbližje vratom stranišča. Ta bo najbolj čista, saj se jo ljudje pogosto izogibajo. Ta logika naj bi veljala za večino ljudi, piše britanski Independent. Večina ljudi naj bi izbrala središčna stranišča. Tam naj bi bilo največ umazanije. 

Prav na ta način bi se lahko izognili možnim okužbam, še piše Independent, kjer dodajajo, da čeprav je večje tveganje, da bi se okužile ženske, tudi moškim priporočajo, da se izogibajo sredinskim straniščni kabinam.

Komentarjev 2
  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 21:52 15.april 2017.

    Na vsakem skretu bi morala biti tudi literatura. Sveže Slovenske novice, Lady, Žurnal...pač nekaj, da se lažje po..kakaš.

  • nergač 20:23 15.april 2017.

    Kakšni "strokvnjaki" ste , skoraj ne morem verjet>>!