Zdravje
27886 ogledov

Napad izzval pes, lastnica pristala na urgenci

infuzija Osebni arhiv
Lahko se zgodi tudi vam.

 "V paniki sem jih pobirala s psa in sebe, hiteli sva do avta," nam je zaupala bralka, ki je med sprehodom doživela nepredstavljiv napad. Sprva se je zdelo, da jih je odnesla brez hujših posledic, čez 12 ur pa je spoznala, da mora čim prej na urgenco. "12 ur kasneje nisem več mogla stopiti na nogo, čutila sem mravljince, kot bi noga zaspala. Roka je bila močno zatečena, pesti ob dajanju infuzije sploh nisem mogla stisniti," nam je opisala svoje tegobe.

Kaj se je zgodilo in zakaj si pred to nevarnostjo, zaradi katere je mnogokrat potrebno celo reševanje s helikopterjem, ni dobro zatiskati oči, si preberite TUKAJ

Komentarjev 6
  • Ender3 18:16 26.julij 2022.

    Portal Z24. Si vse bolj tone v oglasih in rumenih straneh. Vse čestitke uredništvu za takšne napore in poslovno politiko.

  • Avatar Indiana_Gaby
    Indiana_Gaby 17:22 26.julij 2022.

    Najboljša ponudba ... Google je za vsa spletna dela od dooma plačal 638 do 957 dolarjev na dan. Moja mlajša sestra je bila dva meseca brez dela, prejšnji mesec je bil njen ček 28537 dolarjev, tako da je delal doma ...prikaži več 3 ure dela na dan in zaslužil sčasoma lahko še večja ... Tako sem začel ................ >>>>>>>>>>>>>>>> www.ordcash.com

  • bi_ba 16:59 26.julij 2022.

    Zakaj večino člankov preusmerite na med.over.net, ki se pa ne odpre, ker je MON mrtev. Vam plačujejo za preusmeritev, ki pa ne deluje niti enkrat.