Zdravje
9714 ogledov

Nov odpoklic, bodite pozorni

Juha za začetek Blog Danice Lovenjak
Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin opozarja.

Iz prodaje so odpoklicali zelenjavno jušno osnovo oziroma začimbno mešanico brez kvasa BIO Dennree zaradi možne prisotnosti zelene, ki pa na izdelku ni deklarirana, zaradi česar lahko ljudem z alergijo na zeleno povzroči alergijsko reakcijo.

Kot so zapisali na spletni strani Uprave RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin, so jih iz podjetja Steel plast iz Podnarta obvestili o izvajanju umika oziroma odpoklica proizvoda zelenjavne jušne osnove brez kvasa BIO, pakirane v 250-, 130-, 66- in 60-gramski embalaži z vsemi roki uporabe. Živilo je bilo naprodaj v trgovini Vita Care, ki na svoji spletni strani poziva kupce, da ga vrnejo.

Iz trgovine Sončnica, okus zdravja iz Murske Sobote pa so sporočili, da so zaradi možne vsebnosti zelene iz prodaje umaknili 130-gramsko DENNREE začimbno mešanico brez kvasa eko v steklenem kozarcu (vsi datumi uporabe in vsi loti). Tudi v tej trgovini pojasnjujejo, da lahko kupci izdelek vrnejo v trgovino.

Nakupovalni voziček Zdravje Pozor, novi odpoklic izdelkov Nakupovalni voziček Nevarno Zdravje Pozor, nov odpoklic

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice