Zdravje > Otrok
6 ogledov

Družina, ki je bila tri tedne na mrazu

razno 13.03.13. revscina, delozacija, zaskrbljenjost, rubez, Moroccan national H Žurnal24 main
Na stisko družine ste se bralci hitro odzvali in ji takoj pomagali.

“Zahvaljujem se vsem za velikodušnost, ki ste jo izkazali v naši veliki stiski,” se bralcem Žurnala24.si zahvaljuje mama Petra (pravo ime je znano uredništvu). Kot smo pisali, se je družini v začetku decembra pokvarila peč, zaradi nizkih dogodkov pa niso uspeli dobiti nove, čeprav je Petra iskala tudi možnosti obročnega financiranja. Na Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje, kjer že dlje časa pomagajo in spremljajo stisko družine, so zato za pomoč prosili tudi naše bralce.

Ponujali peč, prevoz ... 

Družina je bila na mrazu, dokler se niste bralci Žurnala24.si množično odzvali in jim hitro pomagali. Številni ste jim ponudili svojo peč in celo prevoz peči, mnogi ste jim namenili tudi denarno nakazilo in skupaj nabrali 606 evrov.

“Peč smo dobili in smo končno na toplem,” nam je sporočila Petra in dodala, da so prijazni ljudje poskrbeli tudi za prevoz peči in dobro voljo. “Še posebna zahvala gre gospe Anki, ki je vse skupaj organizirala, gospodu Robertu, ki je peč podaril in vsem, ki so se na kakršen koli način odzvali,” pravi in dodaja: “Naj ne pozabim še gospoda Seida, ki je osebno takoj pripeljal dve električni pečici. Hvala za vse, kar ste storili za nas. HVALA!!!!”

Pojasnjuje, da bodo zbrani denar porabili še za drva in plačali mojstru, ki je moral prirediti cevi in namestiti peč. “Hvala vam od vseh nas treh za vašo dobroto in srečno 2016,” je še sporočila mama.

preberite še:
Družina je na mrazu že tri tedne ... 

anja.scuka@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.