Zdravje > Otrok
12 ogledov

Malčki dobrodelno za malčke

januar
1/12
Osebni arhiv
Dvanajst pozitivnih slikic malčkov, ki krasijo koledar narejen v sklopu dobrodelnega projekta Malčki za malčke. Ves denar od prodaje koledarjev in licitacije slik bo donirana Vrtcu Jelka za nadaljne zagotavljanje enakih pogojev in možnosti za razvoj med vsemi otroci.

Na spletni strani www.neocelica.si preko obrazca lahko že naročite koledar s slikicami malčkov in s simboličnim prispevkom desetih evrov pomagajte pri zmanjševanju socialne izključenosti med otroci. 

Za izlete, prevoze ...

Prodaja koledarjev poteka v sklopu projekta za boj proti socialni izključenosti med otroci – Malčki za malčke. Dobljena sredstva bodo v celoti donirana Vrtcu Jelka za nadaljne zagotavljanje enakih pogojev in možnosti za razvoj med vsemi otroci. “Pridobljena sredstva bomo uporabili za izlete, tabore, avtobusne prevoze, obiske različnih predstav, muzejev, gledališč, kot tudi za izvedbo obogatitvenega programa,” opisuje ravnateljica vrtca Nada Verbič.

Organizator projekta je podjetje Neocelica, ki je odilni slovenski ponudnik shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice. “S projektom Malčki za malčke želimo skupaj z medijskima partnerjema Žurnal24 in Tiskarno Medium, pomagati Vrtcu Jelka pri nadaljnjem premagovanju socialne izključenosti, saj verjamemo v enake možnosti za vse otroke,” pravijo organizatorji.

V tednu otroka so malčki Vrtca Jelka risali na temo nosečnosti, zato so na risbicah mamice, ki v trebuščkih nosijo novo življenje. Izbranih je bilo 12 risbic, ki so spete v navihan koledar. Poleg prodaje koledarjev bo na dražbi naprodaj tudi 50 slikic. Dražba bo 17. decembra ob 17. uri v avli poslovne stavbe Modra hiša na Bravničarjevi 13 v Ljubljani. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.