Zdravje > Otrok
21 ogledov

Malčkom pomagajmo do enakih možnosti

risbe7
1/6
Anže Petkovšek
V sredo se začenja dražba risbic malčkov, z izkupičkom bomo pomagali socialno ogroženim otrokom do enakih možnosti. Že zdaj pa lahko kupite koledar in z donacijo desetih evrov pomagate Vrtcu Jelka.

V sredo bo na dražbi naprodaj 50 barvitih risbic, ki so jih v tednu otroka malčki Vrtca Jelka risali na temo nosečnosti. Zato so na risbicah mamice, ki v trebuščkih nosijo novo življenje, poleg njih pa so najpogosteje še drugi člani družinic. Dražba se začenja ob 17. uri v avli poslovne stavbe Modra hiša na Bravničarjevi 13 v Ljubljani.

Na spletni strani www.neocelica.si preko obrazca lahko že naročite velik in barvit koledar s slikicami malčkov ter s simboličnim prispevkom desetih evrov pomagajte pri zmanjševanju socialne izključenosti med otroci. Tako izkupiček od koledarjev kot od dražbe gre v celoti za malčke. 

Za enake pogoje

Prodaja koledarjev poteka v sklopu projekta za boj proti socialni izključenosti med otroci – Malčki za malčke. Dobljena sredstva bodo v celoti donirana Vrtcu Jelka za nadaljne zagotavljanje enakih pogojev in možnosti za razvoj med vsemi otroci. “Pridobljena sredstva bomo uporabili za izlete, tabore, avtobusne prevoze, obiske različnih predstav, muzejev, gledališč, kot tudi za izvedbo obogatitvenega programa,” opisuje ravnateljica vrtca Nada Verbič.

Organizator projekta je podjetje Neocelica, ki je odilni slovenski ponudnik shranjevanja matičnih celic iz popkovnične krvi in tkiva popkovnice. “S projektom Malčki za malčke želimo skupaj z medijskima partnerjema Žurnal24 in Tiskarno Medium, pomagati Vrtcu Jelka pri nadaljnjem premagovanju socialne izključenosti, saj verjamemo v enake možnosti za vse otroke,” pravijo organizatorji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.