Zdravje > Otrok
843 ogledov

Najprimernejša darila za nečake in nečakinje

Igrače so na vrhu neslavnih prijav neskladnosti z evropsko zakonodajo. (Foto: Bo Žurnal24 main
Imate tudi vi nečake in nečakinje, ki bi jih radi razveselili z darilom? Preverite, kako ga izbrati ...

Za vse, ki nimajo svojih otrok, je lahko obdarovanje nečakov stresno opravilo. Zato smo za vas zbrali nekaj koristnih namigov, da bo nakupovanje darila prijetnejše.

Igrače, igrače, igrače

Če so otroci še majhni in za darilo nimate veliko časa, jim kupite igračo. V trgovini vam bodo svetovali, katera igrača je najprimernejša za posamezno starost in spol. Najdražje igrače pogosto niso tudi najbolj priljubljene, priljubljenost igrač se iz sezone v sezono spreminja. Vprašajte prodajalce, kaj je v tistem trenutku največji hit in ne boste zgrešili. 

ZOO park Rožman | Avtor: Zoo park Rožman Zoo park Rožman
Podarite jim svoj čas

Nečaku ali nečakinji podarite svoj čas. Če so otroci dovolj veliki, jih za en dan odvzamite staršem in jih odpeljite na nepozaben izlet. Otroci imajo radi živali, lahko se podate na kakšno kmetijo in spoznate ovce ter jahate konje. Otroci obožujejo živalske vrtove, najmlajši pa tudi parke z velikimi igrali. Na izlet se lahko odpravite z vlakom in tako poskrbite za dodatno doživetje. Ker se nekateri otroci na vlaku zelo dolgočasijo, jim tam berite zgodbice, s seboj imate lahko pobarvanke, barvice in slikanice. 

Za dojenčke 

Če so nečaki dojenčki ali malčki, vprašajte starše, kaj otrok potrebuje. Otrok si tako ali tako ne bo zapomnil, kdo mu je kaj prinesel. Starša pa bosta najverjetneje zelo vesela uporabnih oblek ali pripomočkov.

Za najstnike

Če so nečaki in nečakinje že najstniki, bodo morda najbolj veseli stvari "za odrasle". Bodite tista kulska teta ali stric, ki jim je kupil prvi dober parfum, strojček za depiliranje nog ali britje brade, lahko jim prinesete tudi bon za trgovino s kozmetiko, ali vstopnice za koncert ali tekmo.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.