Šport > Nogomet
11 ogledov

Najslabše pričeske v Premier League

Fabricio Coloccini se je očitno skregal  s svojim frizerjem. Žurnal24 main
V angleški Premier League je igralo že veliko nogometašev z groznimi piričeskami. Za vas smo izbrskali nekaj takih nogometašev. Zadnji "lepotec" je Argentinec Fabricio Coloccini.

Ko je Fabricio Coloccini v poletnem prestopnem roku prestopil v Newcastle United, ni nihče pričakoval, da bo njegova pričeska postala predmet posmeha pri navijačih. Njegovi kodrasti prameni pa so zadnji v dolgi vrsti odbitih stilov, ki so tekali po najelitnejših igriščih Anglije.

Barry Venison je "blestel" v prvih letih Premier League.

 

Zadnje mesto na seznamu je zasedel Barry Venison , ki je svojo kariero zaključil v Southamptonu . Venison je v Premier League nastopal v devetdesetih letih, ko stil nogometašev še ni bil tako pomemben. "Navduševal“ je s pričesko v stilu rockerjev.


Ivan Campo se ne želi odpovedati svoji pričeski. © AFP

 

Ko je Ivan Campo iz razkošnega Madrida prišel v skromni Bolton , je marsikdo pričakoval, da bo v Madridu pustil tudi svojo pričesko. Toda vsi so se motili, saj se Campo svojemu zaščitnemu znaku ni odpovedal.

David Seaman in njegov slavni čopek. © AFP

 

Na seznamu se je znašel tudi legendarni vratar Arsenala in reprezentance Anglije David Seaman , ki je ljubiteljem nogometa ostal v spominu po slabem posredovanju na svetovnem prvenstvu leta 2002 proti Braziliji in s svojimi dolgimi lasmi, spetimi v čop.


Taribo West je igral tudi v Interju. © AFP

 

Nigerijec Taribo West je že pred prihodom v Premier League slovel po svoji nori pričeski, ki jo je nenehno spreminjal. In tudi po prihodu v Anglijo se ni izjalovil svojemu stilu. Na žalost pa so bile njegove predstave na igrišču daleč od njegovih predstav pri frizerju.

Djibril Cisse je v dresu Liverpoola blestel tudi z goli. © AFP

 

Francoz Djibril Cisse se očitno nikoli ni oziral na to, kaj si drugi mislijo o njegovi pričeski. Ko je igral za Liverpool, je navijače praktično vsak teden razveselil z novim stilom. Prepričani pa smo, da tudi navijači Sunderlanda ne bodo ostali razočarani.

David James brani vrata Portsmutha.  © AFP

 

V letih igranja se je David James predstavil z velikim številom nenavadnih pričesk. Zato se je bilo težko odločiti, katera si zasluži glavno nagrado. Odločili smo se za zgornjo, kjer je videti, kot da bi na stadion Fratton Park vstopil v neki drugi dimenziji.


Javier Margas v dresu reprezentance. © AFP

 

Čilenca Javierja Margasa bi navijači West Hama hitro pozabili, če se jim ne bi želel prikupiti na zelo nenavaden način. Svoje lase je pobarval v klubske barve. Dobra ideja, kajne – vendar le če nato ne končaš tako kot Margas, ki je enako taktiko izbral tudi, ko je igral za domačo vrsto.

Abel Xavier se je znašel na prvem mestu. © AFP

 

Najbolj odštekan pa je portugalski branilec Abel Xavier , ki nikoli ni razočaral s svojo borbenostjo in pripadnostjo klubu. Ravno tako pa v časih, ko je igral za Liverpool , Everton in Middlesbrough ni razočaral s svojo pričesko.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.