Zdravje > Otrok
318 ogledov

Za otroke, ki morajo te dni preživeti v bolnišnici

UKC LJ
Obiskali so jih Božički.

Božički so tudi letos plezali po stenah Pediatrične klinike Ljubljana in tako polepšali dan otrokom in jim narisali nasmehe na otroške obrazke, saj morajo te predpraznične dneve preživeti v bolnišnici.

 | Avtor: UKC LJ UKC LJ
Osem predstavnikov Gorske reševalne službe, preoblečenih v Božičke, se je tako spustilo s strehe. Otrokom so mahali skozi okna sob, se na vrveh prevračali in zganjali še druge vragolije.

 | Avtor: UKC Ljubljana UKC Ljubljana

Po spustu so Božički obiskali otroke in jim razdelili pe darila. Pri obdarovanju so jim pomagali tudi znani Slovenci; Eva Boto, Nipke, Challe Salle, Trkaj, Rebeka Tomc, Tim Kores. Malim bolnikom je nasmehe na obraze narisal tudi maček Muri.

 

Komentarjev 1
  • Isla_Goodman 10:23 21.december 2018.

    Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnegaa denarjaa, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletno stran na spletu ........... ..... >>>>>>>>> www.Internet43.Com