Zdravje > Prehrana
347 ogledov

Do uspeha s posodo za izdelavo sira

Kefirko Kickstarter
Končana zelo uspešna kampanja, v kateri so zbirali sredstva za izdelavo in prodajo posode za pripravo sira.

Ekipa Kefirka, ki je v prvi kampanji na platformi množičnega financiranja Kickstarter uspešno zbrala sredstva za posodo za pripravo kefirja, je prodrla še s svojo posodo za pripravo sira.

V kampanji, ki se je končala včeraj, je mlade podjetnike iz Maribora podprlo kar 2.823 ljudi, zbrali so 156.750 dolarjev. Zbrati so želeli 15 tisoč dolarjev, kar pomeni krepko preseženi cilj: 
"Ljudje, ki cenijo domačo pripravo hrane, vedno iščejo nove načine za pripravo obrokov iz sestavin, ki jih izberejo sami. Zdaj lahko sami doma pripravijo celo probiotični sir brez uporabe siril in drugih dodatkov. V skoraj dveletnem razvoju tega kuhinjskega pripomočka smo hoteli ustvariti pripomoček, ki bo omogočal prijetno uporabniško izkušnjo. Zato smo veseli in ponosni, da ga končno lahko predstavimo širši skupnosti na platformi Kickstarter v upanju, da ga bodo uporabniki podprli in omogočili njegov vstop na trg," je povedal Marko Borko ustanovitelj podjetja.

Posoda Kefirko za pripravo sira je uporabna za pripravo različnih vrst sira, piše v predstavitvi izdelka.  Kompatibilna je tudi s posodo Kefirko, ki se uporablja za pripravo kefirja: "Z njeno uporabo širimo spekter fermentirane hrane na vsakdanjem jedilniku," so dejali v štajerskem podjetju. Sicer se posoda lahko uporabi tudi za pripravo drugih napitkov, kot na primer ledenega čaja ali kave, mandljevega mleka,

Če bodo uspeli zbrati dovolj sredstev, bodo kefirke za pripravo sira podpornikom dostavili decembra oziroma januarja prihodnje leto. Posoda bo stala 29,90 evra.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.