Zdravje > Prehrana
7304 ogledov

V Milkinem izdelku našla miško

Milka polica Profimedias
Namesto čokolade mrtva miška.

Mati dveletne deklice iz francoskega mesta Herault je v adventnem koledarju namesto čokolade našla mrtvo miško, ki je že "grozno smrdela", so poročali francoski mediji.

Mati je povedala, da sta s hčerko mrtvo miško našli pod 14. okencem, že dva dni pred tem pa deklica ni mogla pojesti čokolade, saj je bila obgrizena. "Pokazala sem jo partnerju in zdelo se mi je bizarno. Rekla sem si, da se je verjetno čokolada zlomila v tovarni. Vrgla sem jo stran in si nisem postavljala dodatnih vprašanj," je dejala o obgrizeni čokoladi.

Iz podjetja Milka, kjer so izdelali koledar, so mater pozvali, naj jim pošlje embalažo koledarja in račun.

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar Wallisonta
    Wallisonta 23:45 19.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Holly_Blake 16:48 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanje in dostopp do interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> www.Internet43.Com