Zdravje > Prehrana
13839 ogledov

Video posnetek: V kruhu je našla miš

Nakupovalni voziček
Doživela neprijetno presenečenje.

Neprijetno presenečenej je pred dnevi doživela Francozinja. Med nakupovanjem v eni od veleblagovnic v bližini Pariza, je namreč v pakirani bageti našla miš. 

Ženska , ki je segla po željeni francoski štruci na polici, je v vrečki z izdelkom ugledala v živega glodalca oziroma miško, ki si je pred tem že postregla s slastnim in svežim kruhom.

Seveda je zgrožena ženska takoj poklicala osebje, pred tem pa bageto, v kateri se vidno premika žival, posnela na mobilni telefon.

Po poročanju francoskega časopisa La Parisien, so v trgovini takoj ukrepali, ves kruh umaknili s polic ter izvedli deratizacijo in dezinfekcijo. Po pisanju časnika so bili v veleblagovnici presenečeni, saj naj bi redno izvajali sanitarne preglede zaradi miši.  

Na stotine miši so namreč pred tem našli v stavbah, ki se nahajajo nekaj deset metrov od trgovine, v bližini pa potekajo tudi dela na podzemni železnici, kjer so si te te živalce prav tako našle dom. 

Ženska je pozneje za medije dejala, da nikoli več ne bo kupovala v tej trgovini. 

 

Komentarjev 1
  • Pepe007 09:31 18.marec 2019.

    Kak mesec nazaj ste nam mediji servirali, kako je javna služba rešila "ubogo" podgano. Komentatorji pa, da je bilo to nujno, ker so vse to pomembna božja bitja. Kaj so naredili z mišjo? Da je niso kje ubili. Boste lahko raziskali?