Zdravje
202 ogledov

Prisvojite si vrhunske šampone Vichy Dercos

Poletje Profimedias
V novem nagradnem natečaju Vichy Dercos podarja deset šamponov, ki bodo poskrbeli za dolgotrajno zdravje vašega lasišča.

Sodelujte v novem nagradnem natečaju in se potegujte za enega od vrhunskih šamponov Vichy Dercos, s katerimi bodo vaši lasje mehki in sijoči, lasišče pa zdravo in brez težav.

Šampon, ki pomirja

Pet bralcev bo prejelo čisto nov Dercosov šampon za pomiritev lasišča, ki že po prvi uporabi pomirja neugodje lasišča tudi do 48 ur1.

Občutljivo lasišče in različne simptome, kot so srbečica, neprijetna napetost, razdraženost in rdečica, ima kar 28 odstotkov2 ljudi, zato je nova nega dobrodošla novost. Gre za prvi šampon znamke Vichy za pomiritev občutljivega lasišča s formulo brez sulfatov, ki združuje dve pomirjujoči sestavini, bisabolol in medecassoside, z aktivnim kompleksom sensirine ter obogaten z glicerinom in pantenolom za pomirjujoč učinek.

“Pomirjujoča nega za lase s termalno vodo Vichy deluje na tri glavne simptome občutljivega lasišča, na srbečico, občutek neugodja in zategovanja, ter pripomore k sijočim, mehkim in lepim lasem,” opisujejo pri Vichyju. Hipoalergena nega obenem obnavlja sijaj in mehkobo las ter olajša razčesavanje.

Konec s prhljajem

Pet oseb, ki bodo sodelovale v nagradnem natečaju, bo prejelo šampon Dercos proti prhljaju, ki je preizkušen pod dermatološkim nadzorom in potrjeno učinkovit.

Dercos šampon proti prhljaju za normalne do mastne lase in šampon proti prhljaju za suhe lase s selenom DS delujeta proti prhljaju že po prvi uporabi in po ocenah dermatologov pri več kot 90-ih odstotkih bolnikov v celoti rešil problem prhljaja3. Poleg selena DS vsebujeta tudi antioksidant tokoferol (vitamin E), salicilno kislino in ceramid R, ki poskrbijo za izjemno učinkovitost izdelka in pomagajo obnoviti mikrobiom lasišča.

Pri občutljivem lasišču ni dovolj, da delujemo zgolj na prhljaj, ampak je treba ukrepati tudi proti srbečici. Dercos šampon proti prhljaju za občutljivo lasišče je brez sulfatov in vsebuje ključne učinkovine, ki ustavljajo srbečico. Ena od učinkovin je pirokton olamin, ki pomaga pri pomirjanju lasišča in zavira razmnoževanje gljivic malassezia. Uravnava tudi luščenje vrhnjice kože, pomembna učinkovina je še bisabolol, ki je znan po svojih pomirjujočih lastnostih.

1Test redne uporabe v Italiji

2 Odstotek ljudi, ki menijo, da imajo občutljivo lasišče

3Vir: Lokalna opazovalna študija, 13 dermatologov/130 bolnikov, Hrvaška, Slovenija, Srbija ter Bosna in Hercegovina 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.