Zdravje > Sem s teboj
300 ogledov

LILI KODELJA, zakonska in družinska terapevtka-stažistka

Lili Kodelja Anže Petkovšek Lili Kodelja, univ.dipl. socialna delavka, zakonska in družinska terapevtka.
Lili Kodelja je univerzitetna diplomirana socialna delavka ter zakonska in družinska terapevtka – stažistka.

Lili Kodelja | Avtor: Anže Petkovšek Lili Kodelja, univ.dipl. socialna delavka, zakonska in družinska terapevtka. Anže Petkovšek
Sem mamica dvema najstnicama in žena, tako da je moja največja učiteljica moja družina. Svojo profesionalno pot sem pričela v vrtcu, kjer imam več kot 15 let izkušenj. Po izobrazbi sem univ. dipl. socialna delavka, zaposlena v vrtcu kot svetovalna delavka s pridobljenim nazivom mentorice.

Svoje strokovno področje sem nadgradila in izpopolnila na izpopolnjevalnem programu Zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti v Ljubljani.

Svoje prve izkušnje sem pridobivala kot vzgojiteljica v vrtcu. Že peto leto sem koordinator projekta Korak k Sončku. Večletne izkušnje sem pridobivala pri delu z otroki in starši ter družinami kot takimi.

Izvajam pogovorna in tematska srečanja za starše. Kot prostovoljka sem delovala v okviru Svetovalnega centra v Ljubljani. Predvsem sem usmerjena v odnose v družinah, na vzgojo otrok, saj so odnosi v družinah  tisti, ki postavljajo temelje za naprej.

Baterije si napolnim v naravi, z dobro knjigo in psom, ki mi pokaže, kaj resnično pomeni biti prijatelj, ki s teboj zdrži, ne obsoja, ne kritizira, te sprejme takega, kot si, in je samo tu s teboj.

Lili Kodelja
univ.dipl.socialna delavka, zakonska in družinska terapevtka – stažistka
Zakonska in družinska terapija in svetovanje (terapije izvajam v prostorih TRANSFELIXA), Lesno Brdo 17 (okolica Ljubljane)
040/218-284
lili_kodelja@t-2.net
www.lilikodelja.si

SEM S TEBOJ | Avtor: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ