Zdravje > Sem s teboj
122 ogledov

LILI KODELJA, zakonska in družinska terapevtka-stažistka

Lili Kodelja Anže Petkovšek Lili Kodelja, univ.dipl. socialna delavka, zakonska in družinska terapevtka.
Lili Kodelja je univerzitetna diplomirana socialna delavka ter zakonska in družinska terapevtka – stažistka.

Lili Kodelja | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
Sem mamica dvema najstnicama in žena, tako da je moja največja učiteljica moja družina. Svojo profesionalno pot sem pričela v vrtcu, kjer imam več kot 15 let izkušenj. Po izobrazbi sem univ. dipl. socialna delavka, zaposlena v vrtcu kot svetovalna delavka s pridobljenim nazivom mentorice.

Svoje strokovno področje sem nadgradila in izpopolnila na izpopolnjevalnem programu Zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti v Ljubljani.

Svoje prve izkušnje sem pridobivala kot vzgojiteljica v vrtcu. Že peto leto sem koordinator projekta Korak k Sončku. Večletne izkušnje sem pridobivala pri delu z otroki in starši ter družinami kot takimi.

Izvajam pogovorna in tematska srečanja za starše. Kot prostovoljka sem delovala v okviru Svetovalnega centra v Ljubljani. Predvsem sem usmerjena v odnose v družinah, na vzgojo otrok, saj so odnosi v družinah  tisti, ki postavljajo temelje za naprej.

Baterije si napolnim v naravi, z dobro knjigo in psom, ki mi pokaže, kaj resnično pomeni biti prijatelj, ki s teboj zdrži, ne obsoja, ne kritizira, te sprejme takega, kot si, in je samo tu s teboj.

Lili Kodelja
univ.dipl.socialna delavka, zakonska in družinska terapevtka – stažistka
Zakonska in družinska terapija in svetovanje (terapije izvajam v prostorih TRANSFELIXA), Lesno Brdo 17 (okolica Ljubljane)
040/218-284
lili_kodelja@t-2.net
www.lilikodelja.si

SEM S TEBOJ | Avtor: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ