Zdravje > Sem s teboj
64 ogledov

PAVLINA FINŽGAR, zakonska in družinska terapevtka, stažistka

Pavlina Finžgar Osebni arhiv
Pavlina Finžgar je zakonska in družinska terapevtka, stažistka, ki poudarja pomen dobrih odnosov, ki so polni varnosti, sprejetosti in sočutja ...

Zaključila je univerzitetni študijski program Izpopolnjevanje zakonska in družinska terapija na Univerzi v Ljubljani. Je ustanoviteljica in predsednica TERAPEVTSKEGA DRUŠTVA DRUŽINSKI CENTER HIŠKA v Kranju, ter samostojna podjetnica.

Zase in posledično za dobro delo s klienti poskrbi z rednimi srečanji z izbranim mentorjem, rednimi supervizijami in stalnimi izobraževanji. Skozi delo z ljudmi je pridobivala izkušnje v odnosih, jim skozi študij dodala strokovna znanja, ki jih lahko z vso širino uporablja pri opravljanju poklica psihoterapevtke.

Pravi, da je poleg strokovnih kompetenc pomembna empatija, etičnost, individualna obravnava in odprtost do vsakega posameznika, ki se znajde v stiski. Sodeluje tako z otroci, mladimi, kot odraslimi. Srečuje se na individualnih terapijah, na partnerskih in družinskih pogovorih ter delavnicah in svetovalnih skupinah za podjetja.

"Vedno smo v odnosu. In vedno iz njega tudi izhajamo. Pomembno je, da se zavedamo svojih možnosti in ustvarjamo odnose, ki bodo polni varnosti, sprejetosti in sočutja do sebe in drugih. Dobrodošli, da na to pot stopimo skupaj," poudarja. 

Pavlina Finžgar, zakonska in družinska terapevtka, stažistka
Telefon: 041 44 99 08
e pošta: stik@psihoterapija-hiska.si
https://psihoterapija-hiska.si/zakonska-in-druzinska-psihoterapija/
https://www.facebook.com/groups/225817537447212/

SEM S TEBOJ | Avtor: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ