Zdravje > Sem s teboj
133 ogledov

ROBERT MLAKAR, zakonski in družinski terapevt, stažist

Psihoterapevt Robert Mlakar Psihoterapevt Robert Mlakar
Robert Mlakar je terapevtsko znanje pridobil na izpopolnjevalnem programu zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti v Ljubljani.

Na ŠRCD Ljubljana je v letu 2018 - 2019 opravljal delo terapevta stažista. V društvu SNOP izvaja individualne, partnerske in družinske terapije. V društvu ASPI, kjer je zaposlen izvaja terapije za družine oseb z motnjo avtističnega spektra ter vodi izobraževanja na temo osebne rasti, uravnavanja čustev in družinskih odnosov.

Predaval je na rehabilitacijskih vikendih za družine z avtizmom in vodil skupinska terapevtska srečanja odraslih z avtizmom.

Več kot 10 let je delal s starejšimi na področju računalniškega opismenjevanja. Pravi, da ga je delo s starejšimi osebnostno oblikovalo, saj je pridobil vpogled v obdobja, ki so še pred njim.

Moje vodilo pri delu sta ljubezen do bližnjega in sočutje. Pri delu skušam slediti človeku in ne toliko teoriji, saj verjamem, da je sprememba skrita v njem.

Robert Mlakar

"Ljudje smo dani drug drugemu, da skupaj rastemo in se odkrivamo. Tako se ob pogovorih tudi sam spreminjam in oblikujem, saj ima vsak sogovornik eno čisto specifično življenjsko pot in izkušnje iz katerih se lahko veliko naučim tudi sam," dodaja.  

Robert Mlakar, zakonski in družinski terapevt, stažist
psihoterapijamlakar@gmail.com
031 487 462
www.psihoterapijamlakar.org
www.drustvo-snop.si/psihoterapija

SEM S TEBOJ | Avtor: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ