Zdravje
165 ogledov

To moške privlači

Trepalnice Falsies Push Up Drama
Nedavna raziskava v Angliji je pokazala, da imajo tudi moški poseben okus glede ličenja in glede ženskih pričesk.

Večinoma so si enotni, da imajo najraje make-up, ki deluje naravno, večina obožuje dolge lase, posebej seksipilne pa se skoraj vsem zdijo bujne, lepe in dolge trepalnice.

Moško pozornost boste torej hitro ujele, če boste drzne tudi pri trepalnicah in jih lepo poudarile s push up učinkom nove maskare Falsies Push Up Drama z Maybelline New York.

S to novo maskaro lahko presežete vse omejitve, saj ima posebno oblikovano krtačko, ki bo trepalnice že z enim potegom dvignila do vrtoglavih višin. Poleg tega bodo imele vaše trepalnice več dramatičnega volumna, ki bo prišel s push up učinkom še bolj do izraza.

Pomembna tudi vsakodnevna nega

Da bodo vaše trepalnice še bolj popolne, pa lahko poskrbite tudi same z vsakodnevno hranilno nego. Čaprav sta gostota in dolžina vaših naravnih trepalnic odvisni od genetike, lahko same poskrbite, da bodo trepalnice močnejše in debelejše.

Kot pri večini stvari je zelo pomembna tudi zdrava prehrana. Za lepe trepalnice uživajte dovolj vitamina D in vitamina B. Vitamin D pridobivamo s soncem in z živili kot so losos, telečja jetra, jajčni rumenjak, ribje olje in tako dalje. Vitamin B6 dobimo v banani, piščancu, leči, krompirju in lososu, vitamin B12 pa denimo v rakcih, hobotnici, telečjih jetrih, piščančjih prsih, jajcih, v nekaterih algah ... Pomembni so tudi ostali vitamini skupine B, obstajajo tudi dobra prehranska dopolnila.

Za trepalnice je škodljiva uporaba klešč, zato se ji raje izognite. Če boste ta pripomoček opustili, boste trepalnicam dovolili, da se regenerirajo. Z novo maskaro Falsies Push Up Drama pa uporaba klešč tako ali tako ne bo več potrebna.

Za naše trepalnice je odlično tudi olivno olje, nekateri pravijo, da ima čudežni učinek na rast trepalnic. Pokapajte vato z olivnim oljem in ga vtrite v trepalnice. Vato na trepalnicah podržite nekaj minutk. Če vas olje ne moti, spiranje ni nujno in lahko pustite oljnate trealnice čez noč, sicer pa jih sperite s toplo vodo. Rezultati bodo ob vsakodnevni negi vidni že po enem mesecu.