Zdravje
15801 ogledov

V izdelku, ki ga prodajajo v Hoferju, odkrili salmonelo

Hofer Dejan Mijović
Če ste ga kupili, ga vrnite. Vsekakor ga ne zaužijte brez toplotne obdelave.

Hofer vse kupce obvešča o umiku in odpoklicu izdelka MLETI MANDLJI, 200 g, znamke Happy Harvest, ki ga dobavlja Märsch Importhandels GmbH, z rokom uporabe do najmanj 13. 4. 2020. Omenjeni izdelek je bil na voljo po ceni 2,49 evrov.

"Pri enem od rednih preverjanj kakovosti izdelkov je bilo ugotovljeno, da omenjeni izdelek ni varen za uživanje, saj je bila ugotovljena prisotnost salmonele," pojasnujejo pri Hoferju. "Pri našem podjetju smo izdelek zato odpoklicali in ga takoj umaknili iz prodaje."

Toplotno obdelani niso več nevarni

Opozarjajo, da izdelka kupci ne smejo uživati surovega. "Če se ta naravni, neobdelani izdelek kljub temu uporablja kot sestavino za peko in se ga pred zaužitjem vsaj 10 minut segreva pri najmanj 80 stopinj Celzija, potem jed, v kateri so ena od sestavin mleti mandlji, ni več nevarna za zdravje," razlagajo pri trgovcu.

Mandlji | Avtor: Hofer Hofer

Kupci lahko izdelek vrnejo v najbližjo hoferjevo trgovino, kjer bodo dobili vrnjeno kupnino tudi brez brez predložitve računa.

Za morebitna dodatna vprašanja in pojasnila so na voljo od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro  na telefonski številki 01 834 66 00 ali na e-naslovu info@hofer.si.

Mueller Müller Muller Odpoklic Zdravje Pozor, to je živilo, ki ga umika Mueller

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Lana66
    Lana66 22:05 25.oktober 2019.

    www.getmeets.com - je odlično spletno mesto za zmenke za odrasle s pametnim iskalnikom, ki najde spolnega partnerja!

  • Janez_53 15:37 25.oktober 2019.

    Zanimivo, če primerjamo reakcijo Hoferja in reakcijo Urada za varno hrano (žveplo v mesu)!