Zdravje
12223 ogledov

Zaradi samozadovoljevanja umre sto Nemcev letno

dolge noge Profimedias
Številke razkriva znanstvena študija, v okviru katere so prišli do bizarnih načinov, zaradi katerih so ljudje umrli.

Zadnji primer, ki je razvnel javne debate med Nemci na spletnih omrežjih je moški iz Hesseja, ki so ga našli mrtvega na podstrešju njegove hiše. Kot je pokazala policijska preiskava, se je moški zadušil, pri čemer je bil privezan okrog svojega telesa in vrata. Sledov nasilja ni bilo, preiskovalci so prepričani, da je umrl medtem ko se je samozadovoljeval. Bild je pri tem dodal, da so poleg trupla nesrečnega moškega našli pornografski material.

samozadovoljevanje to se je zgodilo Magazin En teden se je vsak dan samozadovoljevala in to se je zgodilo

Študijo, da ljudje umrejo med samozadovoljevanjem, je vodil forenzik Harald Voß, ki trdi, da je najpogostejši vrzok tovrstnih smrti pomanjkanje kisika.

Znanstvenik meni, da se na milijon Nemcev pripetita eden do dva primera smrti letno zaradi samozadovoljevanja. V večini tovrstnih primerov se ljudje za povečanje vzburjenosti poslužujejo različnih predmetov.

Forenzik meni, da so številke še višje, a da svojci umrlih prikrivajo resnične razloge njihovih smrti, saj jih je enostavno sram. Pri tem Voß navaja primer ženske, ki je našla truplo svojega sina, katerega bradavičke so bile pritrjene na božične okrasne lučke. Čeprav je šlo za dokaz smrti, jih je umaknila pred prihodom reševalcev. Preiskovalcem se je vendarle zdelo čudno, da so bile na telesu opekline, zato so dodatno zaslišali nesrečno mamo.

Večina žrtev so moški, čeprav so zabeleženi tudi primeri žensk, ki umrejo med samozadovoljevanjem. Od leta 1983 do 2003 je smrti, katerih razlog je samozadovoljevanje, preučeval Inštitut v Hamburgu in ugotovil, da so žrtve večinoma moški, stari od 13 do 79 let.

samozadovoljevanje Magazin Način, na katerega se samozadovoljujete, veliko pove o vas

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • jerneja45 23:03 15.februar 2018.

    Aja, umreš lahko od tega? Ha, ha ha...

  • 31d2cb75bba7a057b2d837348db07ecb8f4a128c 22:48 10.februar 2018.

    meni mi deluje bolj, kot da bi se tip želel enostavno obesit? sicer pa moraš biti res pameten, da se priklopiš na elektriko, haha

  • softundsicher 15:56 10.februar 2018.

    "...in ugotovil, da so žrtve večinoma moški, stari od 13 do 79 let." Haha, res natančno definirana skupina.

Sorodne novice