Zdravje
235 ogledov

Zato jih morate uporabljati po navodilih

Blond Profimedias
Dercosove ampule Aminexil PRO in Neogenic uporabljajte v skladu z navodili, saj boste le tako dosegli željene učinke.

Intenzivna Dercos nega proti izpadanju las - Ampule Aminexil PRO s trojnim delovanjem med drugim poskrbi, da se lasje trdneje oprimejo lasišča.

Dercos | Avtor: Vichy Dercos Vichy Dercos
“Histološki vzrok za izpadanje las je ožanje lasnega folikla zaradi strjevanja kolagenskih vlaken, kar povzroči krajšanje cikla rasti las,”  pravi Ana Mehmedbegović, Medical Relations and Training Manager za Vichy. Pojasnjuje, da molekula aminexil preprečuje strjevanje kolagenske ovojnice okoli korenine, hkrati pa ohranja mehkobo in elastičnost las: “Z drugimi besedami, koren las je bolje priščvršen na lasišče.”

Ampule proti izpadanju las z molekulo aminexil v skladu s priporočili uporabljamo šest tednov zaporedoma, tretma pa opravimo dvakrat na leto. “Takšna navodila so zaradi fiziološkega cikla rasti las,” dodaja Ana Mehmedbegović iz Vichy-ja. .

Učinkovitost Aminexil PRO tretmaja je bila izmerjena pod nadzorom kliničnih dermatologov, kjer je bilo dokazano 72 odstotkov manjše izpadanje las*

Tretma za ponovno rast las

Dercos Neogenic ampule za ponovno rast las vsebuje molekulo Stemoxydine in so namenjene tako moškim kot ženskam, ki se soočajo s redčenja las. 

Neogenic | Avtor: Vichy Dercos Vichy Dercos
Stemoxydine je sicer prva molekula z biomimetičnim delovanjem, ki posnema učinke hipoksičnega okolja, potrebnega za optimalno delovanje matičnih celic lasnega mešička. Ta molekula, skladno z rezultati študije, omogoča povečanje gostote las, ki v povprečju znaša 1.700 novih las v treh mesecih.** Za dosego optimalnih rezultatov Vichyjevi strokovnjaki priporočajo uporabo ampul najmanj tri mesece. In za dodatno delovanje proti redčenju las je na voljo tudi Dercos Negenic šampona za gostoto las. 

Ana Mehmedbegović pravi, da je uporaba ampul Dercos Neogenic priporočljiva tudi za tiste, ki si želijo močnejših in debelejših las. “Opazovalne študije, ki so bile narejene z molekulo stemoxidin so bile narejene na bolnikih, ki imajo androgeno alopecijo, izdelek ni namenjen za tiste, ki so že izgubili svoje lase,” pojasnjuje.

Dodaja, da so izdelki Neogenic in molekula Stemoxydine brez stranskih učinkov in so namenjeni tudi ljudem z občutljivim lasiščem.

Ana Mehmedbegović opozarja, da je za dosego optimalne učinkovitost delovanja aktivnih sestavin zelo pomembno, da se držimo navodil uporabe. “Prvi učinki delovanjase ponavadi pojavijo prej, kljub temu je priporočljivo, da se izvaja tretman po navodilih do konca.

* Učinkovitost je bila izmerjena pod nadzorom kliničnih dermatologov. 
** Klinično testiranje v primerjavi s placebom na 101 osebi - povprečna ocena na lasišču z alopecijo.