Zdravje
173 ogledov

Ženske v posnetku razkrile, kako do orgazma

orgazem, klitoris, seks Profimedias
Edinstvena spletna stran je nastala na podlagi poglobljenih študij, ki so raziskovale samozadovoljevanje žensk. Nastali so videoposnetki, nekakšen vodič o tehnikah zadovoljevanja.

Emma Watson, zvezdnica filmov o Harryju Potterju, je nedavno razkrila, da je prijavljena na spletni strani www.omgyes.com. 

Omgyes | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Gre za plačljivo spletno stran, ki temelji na naposrednosti in inovativnem pristopu, saj lahko članice v videoposnetkih izvedo vse o samozadovoljevanju in ženskem orgazmu. Videoposnetki so opremljeni z nasveti in grafikami.

Spletna stran pod pomenljivim pomenom omgyes.com je interaktivni vodič, ki naj bi ženskam pomagal do intenzivnih orgazmov. Nasveti so konkretni, upajmo, da tudi učinkoviti, nastali na podlagi izčrpnih raziskav. 

Omgyes | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Avtor spletne strani, ameriško start up podjetje je za pomoč zaprosilo raziskovalce Univerze za javno zdravje v Indiani in Inštitut Kinsley, ki so raziskovali, kaj si ženske resnično želijo v postelji. Povprašali so jih več kot dva tisoč v starosti od 18 do 95 let.

Raziskava je pokazala, da si je večina teh žensk na poti do užitka pomagala s približno enakimi tehnikami, ki pa jih niso znale poimenovati, ženski organizem je nenazadnje še vedno tabu tema.

Raziskovalci so jih pripravili, da temu ni več tako, prosili, da spregovorijo oziroma, ženske so celo prepričali, da jim svojo tehniko demonstrirajo. Tehnikam so dali še ime.

Portal je torej še kako nazoren in kaj je najpomembnejše, ženske niso igralke, so čisto običajne dame z različnimi karierami, družino, življenskim slogom.

Nastalo je 12 lekcij, ob vsaki si je mogoče ogledati video, avtorji strani so ob tem pripravili tudi grafični vodič.  Da bi bilo "učenje" še bolj uspešno, je posamezno tehniko mogoče tudi preveriti na sebi, preko ekrana.

Trenutno je na voljo prva sezona videoposnetkov, ti pa se osredotočajo na stimulacijo klitorisa. Tisti, ki jo želi videti, bo zanjo odštel okoli 35 evrov.

Za informacijo: v štirih mesecih se je na OMGYes prijavilo že 50.000 uporabnic,  ki jim bodo že v kratkem na voljo še tehnike penetracije in seksulanega užitka po porodu in menopavzi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.