Zdravje > Življenjski stil
26 ogledov

Četrtina jih je seksala v športnem centru

Fitnes Profimedias
Spletna anketa je pokazala na nekaj šokantnih podatkov. Kar desetina obiskovalcev športnih centrov v torbi nosi kondom.

Britanska erotična trgovina Ann Summers je zaključila z raziskavo o spolnih navadah Britancev v telovadnicah in fitnesih. Izkazalo se je, da je imela kar četrtina vseh udeležencev, ki obiskujejo športne centre, v svojem kraju za telovadbo spolni odnos.

Kar polovica udeležencev je priznala, da uporablja športni center tudi za iskanje partnerja, deset odstotkov pa jih v športni torbi nosi kondom. Raziskavo so naredili med 2.000 udeleženci.

Priljubljeni fitnes trenerji 

Raziskava se je dotaknila tudi fitnes trenerjev. Kar petina anketirancev je imela spolni odnos s svojim športnim trenerjem, okoli 70 odstotkov pa jih je priznalo, da je že fantaziralo o spolnem odnosu z osebnim trenerjem.

Gre za nekoliko vznemirljive podatke, saj se športni centri ne zdijo primerni kraji za spolnost, saj je v njih tudi veliko bakterij, veliko različnih ljudi ... Je pa res, da vadba poveča cirkulacijo krvi, kar v nas lažje vzbudi željo po spolnosti. Poleg tega s potenjem sproščamo feromone, ki privlačijo potencialne partnerje. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.