Zdravje > Življenjski stil
1670 ogledov

Kako je Tina shujšala v petih dneh

Ležanje na plaži Profimedias
Ponujamo vam enostavne trike, kako res hitro in učinkovito shujšati, ob tem pa uživati in se zabavati.

Lepa, zdrava in fit postava je želja mnogih. V naših glavah pa je zakoreninjeno mnenje, da se je potrebno za lepo postavo mučiti in ob tem trpeti. Pa ni res.

Pomembno je, da pri oblikovanju vašega telesa uživate, tako boste veliko lažje prišli do rezultatov.Zaradi vašega odnosa do hujšanja boste takšen način življenja vzdrževali še naprej, in bo vaša postava lepa tudi vsa naslednja poletja.

Za vas smo zbrali nekaj preprostih trikov, kako hitro do lepo oblikovane postave in kako ob tem uživati. Opisali smo učinkovit način, kako hujšamo tudi ob tednih, ko zaradi obilice dela ali utrujenosti preskočimo telovadbo. Hitre rezultate boste že v nekaj dneh dosegli s termo burnerjem FatOut. Naročite ga lahko tukaj. Koda za brezplačno poštnino je ZURNAL24.

Najboljša motivacija so hitri rezultati 

Za lažje doseganje cilja najdite motivacijo. Pri hujšanju je ponavadi največja težava ta, da so rezultati vidni šele po nekaj mesecih in nam v tem času uplahne volja. Če poskrbimo, da bodo prvi rezultati kmalu vidni, bomo zaradi tega deležni pohval, hujšanje pa bo tako res zabavno.

Prebrali smo blog Tine, ki je poleg gibanja in načrtovane hrane s termo burnerjem FatOut v petih dneg izgubila 3,4 kilograme in 14 centimetrov obsega okrog pasu. Tina pred hujšanjem ni bila debela, je bila le 34-letna mamica, ki je zaradi hitrega tempa življenja težko izgubila nekaj odvečnih kilogramov.

Zaradi hitrih rezultatov je imela še dodatno voljo, da nadaljuje in je v desetih tednih prišla do svoje idealno oblikovane postave. V desetih tednih je izgubila 8,6 kilograma, pomembnejše pa je, da se ji je obseg zmanjšal za 26 centimetrov in 9,1 odstotka maščobe.

Do hitrih rezultatov ji je pomagal termo burner FatOut, ki topi maščobe 24 ur na dan. To dosega tako, da ves čas rahlo dviguje temepraturo telesa, kar pomeni, da topimo maščobe tudi v mirovanju. Najboljše pri tem izdelku je, da nam bo pomiril slabo vest, ko bomo preskočili našo telovadbo. Deluje namreč tudi v tednu, ko smo zaradi preoblice dela ali visokih poletnih temperatur mirovali.

FatOut pospešujejo presnovo in spodbujaja topljenje maščobnih zalog s kombinacijo kroma, Garcinie Cambogie, kajenskega popra, kofeina, grenke pomaranče, B-kompleksa in 3 aminokislin. Z naravnimi učinkovinami in zaradi visoke vsebnosti kofeina, bo termoburner poskrbel, da boš cel dan poln energije, poleg tega pa zmanjšuje tudi apetit.

Naj bo gibanje zabavno 

Ni res, da so le zelo utrudljivi in mučni treningi učinkoviti. Vedno poskusite najti nekaj, kar vas bo veselilo. Če vas nekaj začne dolgočasiti, zamenjajte aktivnost. V poletnih dneh obiščite bazen ali morje ter dolgo plavajte, s prijatelji igrajte odbojko na mivki, s prijateljico si namesto kavice privoščite skupen tek ali hiter sprehod.

Skupinski športi so zabavni in med zabavno igro ponavadi pozabimo na fizično aktivnost ter utrujenost. Zato se vključite v skupinski šport, ali se dogovorite s prijatelji, da se enkrat tedensko srečujete na športnem igrišču. Če boste vnaprej dogovorjeni za srečanje, bo manj možnosti, da boste obsedeli na kavču.

Uživajte v teku. Pred tekom se dobro ogrejte, potem pa tecite, dokler vam je tempo všeč. Če ste preveč utrujeni, prenehajte. Naprej se lahko sprehajate in začnete ponovno teči, ko vam bo zopet ugajalo. Sčasoma in ob rednem teku boste kmalu zdržali tudi daljše razdalje. Ker ne boste pretiravali, imate manj možnosti za poškodbe, ki bi vam onemogočile oblikovanje postave.

Izberite tako aerobno kot anaerobno vadbo. Med anaerobno vadbo spada tek, kolesarjenje, steper, orbitrek, aerobika, hitra hoja, plavanje in tako dalje. Med takšno vadbo se v krajšem času pokuri več kalorij ter s tem tudi maščob na kritičnih delih telesa kot so pas, zadnjica in stegna. Med anaerobno vadbo spadajo vaje za moč ali kratki šprinti. Takšen trening sprošča hormone, ki pospešujejo presnovo, kalorije pa se porabljajo še po končanem treningu.

Za vse tiste, ki se s športom niste nikoli ukvarjali, priporočamo res zmerne začetke, najbolje ob strokovni pomoči. Sicer pa začnite z manj zahtevnimi aktivnostmi, kot so hitra hoja in plavanje.

 

Nagradite se

Odlična rešitev so tudi redne nagradice za naše uspehe. Nagradite se ob vsakem izgubljenem centimetru ali kilogramu. Za nagrado si privoščite izlet, uro ležanja, ogled svoje nanizanke, kavo s prijateljico, vstopnico za gledališče … nagrade si načrtujte kar vnaprej.

Pazite, da se ne boste tehtali pepogosto. Najbolje bo, če se boste tehtale enkrat na pet dni in bile tako res vesele nad razultatom. Dober motivator je tudi partner pri hujšanju. Naj se vam pri oblikovanju postave pridruži sorodnik, prijatelj, znanec … tako si bosta eden drugemu pomagala in se spodbujala.

Prehrana je sestavni del hujšanja 

Pri hujšanju nikakor ne smete stradati, saj s tem ne boste nikoli dosegle dolgoročnega cilja. Znanstveno dokazano je, da si bo zaradi stradanja naše telo še bolj shranjevalo zaloge iz hrane, ki jo bomo zaužili. Poleg tega bomo ob stradanju slabotni, imeli bomo porušen imunski sistem, prej bomo zboleli in izgubili voljo za gibanje.

Jejte zmerno in zdravo, izogibajte se mastni, slani in sladki hrani. Sadje jejte le v dopoldanskem času, hidratom pa se izogibajte v večernem času. Posezite tudi po beljakovinskih napitkih, ki pomagajo pri oblikovanju postave. Ob nakupu pa se dobro pozanimajte, kdaj jih zaužijemo. Jejte res zmerno, a raznoliko hrano, ki vas bo napolnila z energijo in v kateri boste uživali. Privoščite si zdrave kulinarične dobrote in spremenite hujšanje v najokusnejše obdobje vašega življenja. 

Kaj pa, ko si zaželite sladice ali koščka čokolade? Posezite raje po beljakovinski ploščici, ki vsebuje visokokavostne beljakovine, ki te bodo nasitile za dolgo časa, odličen okus pa bo zadovoljil vašo željo po sladkem. Poiščite ploščice, ki vsebujejo zelo malo oziroma skoraj nič sladkorja. Tako boste uživale, slaba vest pa bo odšla.