14 ogledov

Ženske, ki se jim je bolje izogniti

"Kdaj mi boš kupil ogrlico z diamanti?" Žurnal24 main
Obstaja seznam žensk, s katerimi se ne smete zapletati, če želite ohraniti ugled, nedotaknjen bančni račun, službo in prijateljstvo.

Nekaterim damam se je treba izogniti na daleč, ne glede na to, kako neustavljivo privlačne so. Namesto da se v mislih vdajate skušnjavi, raje pojdite na kakšen tečaj, pomagajte otrokom pri čistilni akciji, ali odigrajte kakšno igro z žogo. Karkoli boste počeli, tega ne počnite z njimi. To seveda nima nič opraviti s samimi lepoticami, ima pa veliko s kontekstom vašega življenja.

Sestra najboljšega prijatelja
Ženska, ki jo najbolje poznate, je verjetno tista, ki vas tudi zelo privlači. Toda če je to sestra vašega najboljšega prijatelja, boste lahko dva meseca srečni in blagoslovljeni s trenutki nepozabne zabave, nato pa se bosta sprla in se boste morali seliti na drugi konec mesta, če je dovolj veliko, sicer pa na drugi konec države. Če je brat zaščitniški, se ne bo obotavljal, da vam izpraši rit. Poleg tega se lahko poslovite od starih dobrih časov, ko sta se s prijateljem družno pritoževala čez muhe nasprotnega spola. Konflikt interesov nikoli ni dober, včasih pa je celo kazniv.

Ona počiva, njen duh straši.  © iStockPhoto

 
Vaša tajnica
Obstaja veliko razlogov, zaradi katerih je bolje držati prste proč od prsate tajnice. To vam lahko prinese veliko neprijetnosti, tudi takšnih, ki jih sankcionira zakon. Tudi če razmerju sprva dobro kaže, bodo težave zagotovo sledile. Kmalu se dobrobitim vroče zveze ne boste zmogli odreči niti v službi, pripravno bo tudi stranišče glavnega vratarja. Ljubezen v pisarni ne vpliva pozitivno na produktivnost, če pa ste vodja oddelka, potem se morate zavedati, da podrejeni in nadrejeni vseskozi čakajo, kdaj ga boste polomili. Najslabše od vsega pa je, da vas bo po končani romanci vaša tajnica še vedno držala v šahu. Če nič drugega, bo privoščljivo izčvekala, kaj se je dogajalo na omenjenem WC-ju.

Nekdanja punca
Nekdanja punca lahko postane izjemno privlačna, ko vas je osamljenost kot hobotnica že povsem ovila s svojimi lovkami. Potem ko se nekaj let prehranjujete z edinimi tremi obroki, ki jih znate pripraviti, vas bo zlahka očarala s špageti s parmezanom in svežo paradižnikovo omako. Morda bo celo zavoljo starih časov pospravila stanovanje, medtem ko boste popivali s prijatelji. Želeli si boste, da bi bilo tako sleherni dan. Zaradi osamljenosti boste pozabili na tiste razloge, zaradi katerih sta se nekoč razšla, a brez skrbi, v obnovljeni zvezi se boste prej ali slej spomnili nanje.

Če boste tajnico enkrat prijeli za rit, vas bo vedno držala za kravato.  © iStockPhoto

 
Brezsramna lovača
Scenarij je nekako takšen: v baru uživate ob pijači in sproščeni družbi, ko ugotovite, da je ženska ob vas že preveč sproščena. Njene prsi se drgnejo ob vas kot dva morska leva na obali. V noči le uživajte, naslednji večer, ko jo boste spet ugledali, pa se modro odločite, da boste zajtrkovali s kom drugim.

Prijateljeva bivša
Bili ste priča koncu romance prijatelja in njegove vroče punce in morda vam bodo misli zatavale tja, kjer nimajo kaj početi. Zagotovo ste se precej družili, zato že imate z njo vzpostavljen odnos, čeprav ne erotičen. Verjamemo, da vas zanima tudi to, lepa je, svobodna je, zdite se ji zabavni, poznate jo bolje kot drugi … pa vendar. Če se skušnjavi ne boste uprli, se bo o vas kmalu razširil glas, kakšen prijatelj ste. Z vašim ugledom bo konec, ne glede na to, pred koliko časa sta se razšla, ne glede na to, ali ima vaš prijatelj novo dekle, in ne glede na to, ali je z nekdanjo ostal v prijateljskih odnosih, ali pa tudi ne. Odgovor je vedno NE. Razen če so vaše prioritete drugačne.

Bi bili raje njen fant ali gost lokala? © iStockPhoto

 
Piranha
Če želite obvarovati svoj denar in čast, potem je piranha ena izmed tistih, ki vas ne sme uloviti v svojem naravnem okolju. Najprej vas bo oboževala zaradi napredovanja na delovnem mestu, nato pa vas bo obtožila deloholizma in pomanjkanja zmožnosti za intimo. Ko si bosta spletla gnezdece, jo bodo začeli njeni ločeni prijatelji ščuvati, naj celega opleni, tako kot kača. Zavrtela vas bo, a ne tako, kot ste si predstavljali.

Striptizeta
Od tistih, s katerimi ni pametno hoditi na zmenke, je striptizeta še manj primerna od brezsramne lovače. Ne, tega ne počne, da bi si plačala šolanje. Obstajajo tudi nesrečne izjeme, a prej ali slej se vam bo pripetilo, da boste prevzeli vlogo telesnega stražarja na zabavi podivjanih absolventov. Mislite, da je ljubosumje nizko čustvo? Počakajte, da boste od daleč opazovali, kako ji najbolj predrzen zelenec med prsi tlači 50-evrski bankovec ''za nepozaben zaključek večera''.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.