Magazin > VIP
12680 ogledov

Ko smo mislili, da Katarina Čas ne more biti lepša, je objavila to!

Katarina Čas Saša Despot
Kar sije od lepote.

Ena najuspešnejših slovenskih igralk Katarina Čas na nedavno objavljenih fotografijah na Instagramu kar sije od lepote. Na prvi je presenetila v bež plašču z nežno rožnatimi ustnicami, na drugi nosi še klobuk, na tretji in četrti pa se je preoblekla v črn suknjič in hlače, okrog vratu dodala zlato ogrlico in pokazala svoj dekolte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K a t a r i n a Č a s (@katarinacas)

Njen videz je prva pohvalila pevka Rebeka Dremelj, ki je zapisala: “Kako si ti res eno lepo bitje …”, s simboli navdušenja nad videnim je komentirala tudi Maja Keuc. Kompliment je prejela še od Jerice Zupan, ki je napisala, da je večna lepotica, fotograf Tibor Golob pa je zapisal: “Noro lepa.”

47-letna igralka svojo zasebnost skrbno skriva pred mediji. Lani maja jo je v podkastu gostil nekdanji predsednik Borut Pahor in takrat je razkrila, kdo je njen srčni izbranec. Gre za Luco Ciuta, italijanskega skladatelja filmske glasbe, s katerim sta se najprej skupaj pojavila na festivalu filmske glasbe na Malti, kasneje pa še na praznovanju 15. obletnice Siti Teatra BTC Ljubljana.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 7
  • andrija 05:41 05.maj 2024.

    stokrat lepša od umetne lepotice nutrije

  • Ender3 15:34 04.maj 2024.

    Kakorkoli Katarina je v svetu filma uspela..

  • alojz73 15:20 04.maj 2024.

    Ni ravno neki presežek pa vseeno,kako je lahko bila z lnim debilom Bizovičerjem.

Sorodne novice